Broker de asigurare pentru asigurari de viata

Brokerul de asigurari de viata este cel care te ajuta sa gasessti cea mai potrivita asigurare de viata dintre ofertele existente in piata.

Atunci cand vrei sa cumperi o asigurare de viata poti apela la fiecare companie de asigurari de viata existenta in piata pentru a obtine ofertele sau poti apela la un broker de asigurare care va cere ofertele pentru tine.

Daca alegi sa ceri oferta de asigurare prin intermediul unui broker de asigurari de viata vei beneficia de urmatoarele avantaje si servicii:

  • economie de timp
  • oferte de la toti asiguratorii de viata
  • compararea ofertelor de asigurari de viata
  • analiza si compararea conditiilor de asigurare
  • evidentierea avantajelor si dezavantajelor ofertelor
  • ajustarea ofertelor pe baza nevoilor
  • consultanta in alegerea ofertei optime
  • asistenta anuala pentru modificari ulterior incheierii asigurarii

broker de asigurari de viata

CERE OFERTA

Astfel nu doar ca vei face economie dar vei avea in cel mai scurt timp o privire de ansamblu a ofertelor de asigurare de viata, astfel incat sa poti alege cea mai buna asigurare de viata cu acoperiri si costuri optime.

Doua dintre cele mai cautate produse de asigurare de viata sunt:

  • asigurarea de viata in caz de deces din orice cauza
  • asigurarea de viata pentru viitorul copiilor

Asigurarea de viata in caz de deces din orice cauza este incheiata in general de persoanle care doresc sa le ofere urmasilor o anumita suma de bani in cazul in care se intampla un deces din orice cauza. O asigurare de viata in caz de deces poate achita un credit ramas descoperit, poate plati o datorie sau poate oferi familiei un venit pe o perioada determinata astfel incat urmasii sa isi pastreze nivelul de trai o perioada si sa nu fie afectati financiar de decesul membrului familiei.

Asigurarea de viata pentru viitorul copiilor este incheiata de catre parinti pentru copiii lor, fiind o forma de economisire pentru viitorul copiilor la un anumit termen (18 ani majorat, inceperea facultatii, inceperea unei afaceri, o masina, etc). Asigurarea de viata cu economisire pentru copii garanteaza copilului ca va primi suma de bani indiferent ca parintele mai este sau nu mai este in viata la finalul contractului. In cazul decesului parintelui pe parcursul contractului, contractul nu mai trebuie platit, plata ratelor de economisire fiind suportata de catre compania de asigurari.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si un broker de asigurari iti va oferi consultanta pentru alegerea unei asigurari potrivite nevoilor tale !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.