Asigurarea de studii pentru viitorul copiilor

Asigurarea de studii pentru viitorul copiilor

Parintii care au copii stiu ca la un moment dat se vor confrunta pe langa cheltuielile zilnice pe care le au in momentul de fata cu copiii lor si cu cheltuielile generate de studii. Familiile care opteaza sa isi faca o asigurare de studii, se gandesc la studiile copiilor si la banii pe care vor fi nevoiti sa ii plateasca la momentul respectiv.

Asigurarea de studii pentru copii sau asigurarea de viata pentru studiile copiilor sunt asigurari de viata care acopera cheltuielile de studii ale copiilor dumneavoastra.

Asigurarile de studii sunt o optiune mai avantajoasa decat creditele bancare luate la momentul intrarii la facultate pentru a achita studiile copilului dumneavoastra. Un credit oferit de banci pentru studii are o dobanda pe care de asemenea veti fi nevoit sa o suportati, platind astfel o suma mai mare decat suma necesara studiilor copilului dumneavoastra.

Cheltuielile cu studiile copilului tau pot fi o povara financiara.Elimina aceste cheltuieli cu Asigurarea de studii !
asigurarea de studii hdasig
asigurarea de studii pentru viitorul copiilor

Parintii responsabili aleg sa economiseasca din timp cu ajutorul unei asigurari de studii pentru ca mai tarziu sa nu fie nevoiti sa ia un credit pentru acoperire cheltuielilor cu studiile.

Un alt avantaj important pe care il ofera asigurarea de studii este dobanda garantata la suma economisita pe toata durata contractului. Un depozit bancar va oferi o dobanda doar pentru o scurta perioada de timp, 6 luni sau maxim 12 luni in comparatie cu produsul de asigurare care ofera o dobanda constanta pe toata durata celor 10, 15 sau chiar 18 ani.

Banii pe care ii ofera o asigurare de studii la finalul perioadei contractuale sub forma de indemnizatie de asigurare, sunt scutiti de taxe si impozite, in timp ce la un depozit bancar dobanda oferita de baca este suposa impozitarii inainte de a ajunge in buzunarul dumneavoastra sau al copilului dumneavoastra.

O asigurare de studii ii va da sansa copilului dumneavoastra de a studia la o facultate de prestigiu, acoperindu-i taxele scolare, copilul putand sa-si urmeze visele si sa se specializez in domeniul pe care il prefera. Pe langa taxa anuala de scolariazare exista si alte taxe suplimentare cum este taxa de inscriere, taxa de examinare si reexaminare, taxa de inmatriculare, taxa pentru obtinerea suporturilor de curs, biblioteca, etc.

CERE OFERTA

De asemenea o alta cheltuiala importanta pe care parintii trebuie sa o ia in calcul, mai ales daca studentul alege sa urmeze cursurile intr-un alt oras sau intr-o tara straina, este generata de costurile zilnice de intretinere: cazare, mancare, haine, transport, cheltuieli zilnice, care sunt din ce in ce mai ridicate. Aceste cheltuieli vor exista chiar si in cazul in care copilul dumneavoastra ca alege sa urmeze cursurile unei facultati de stat.

Studentii care opteaza sa plece din tara o fac din mai multe motive, unul dintre ele fiind acela ca facultatile din strainatate ofera o pregatire adaptata situatiilor reale cu care acestia se vor confrunta odata cu finalizare studiilor. Chiar daca cheltuielile generate de studiile in strainatate sau de urmarea unei facultati din afara Romaniei sunt mai mari decat cele ale facultatilor din tara, un numar tot mai mare de studenti aleg sa plece din tara pentru a studia in strainatate, motivul principal fiind calitatea invatamantului strain si garantia unui loc de munca bine platit odata cu finalizarea studiilor.

Cat costa o asigurare de studii pentru copilul tau ?

HDASIG are experienta in construirea unei asigurari de studii pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de studii prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de studii potrivita bugetului si nevoilor tale.

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de viata !

CERE OFERTA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.