Cat costa o asigurare de viata?

Cat costa o asigurare de viata ?

Deoarece o asigurare de viata se incheie pe un termen lung, si de catre persoane de diferite varste, pentru nevoi diferite ale fiecare persoane, pretul unei asigurari de viata esste influentat in mod direct de varsta asiguratului, durata pe care se doreste acoperirea, suma asigurata in caz de deces si sumele asigurate pentru clauzele suplimentare de protectie atasate.

De asemenea daca analizam asigurarile de viata cu componenta de acumulare sau economisire, pretul va fi influentat de suma pe care dorim sa o oferim copiilor la majorat, la momentul casatoriei sau in functie de pensia dorita la momentul pensionarii.

Costul mai este influentat si de frecventa de plata, lunara, trimestriala, semestriala, anuala, fiind cu atat mai mic cu cat frecventa de plata este mai mica (adica mai rar).

asigurare de viata - hdasig
asigurare de viata – hdasig

Va sfatuim ca inainte de a incheia o asigurare de viata sa stabiliti care este suma pe care o puteti economisi in fiecare luna pentru ca asigurarea sa fie un ajutor, un sprijin in cazul unei situatii neprevazute si nu o corvoada.

Costul unei asigurari de viata poate incepe de la 300 lei/an si poate ajunge la peste 10.000 lei/an in functie de suma asigurata, de varsta duumneavoastra si de durata asigurata.

Perioada pe care se poate incheia o asigurare de viata incepe de la 1 an si poate ajunge pana la 30-35 de ani in functie de varsta pe care o aveti si de nevoile financiare actuale.

O asigurare de viata nu trebuie sa aiba un cost care sa tulbure bugetul financiar ci trebuie sa fie o solutie care poate sa-l salveze, sa-l ajute !

Cat costa o asigurare de viata pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de viata pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de viata prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de viata potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.