Obtine rapid o asigurare pentru viza de sedere in Romania

Daca urmeaza sa aplici pentru viza de sedere in Romania, prin intermediul unei ambasade sau prin serviciul de imigrari din Romania, ai nevoie sa inchei o asigurare medicala pentru viza de sedere in Romania.

Noi avem pentru tine cele mai bune asigurari medicale pentru cetateni straini care sunt acceptate de catre serviciul de imigrari atunci cand aplici pentru obtinerea vizei de scurta sedere sau de lunga sedere in Romania.

asigurare viza permis de sedere

PRET ASIGURARE

In functie de pachetul de asigurare ales asigurarea medicala pentru obtinerea vizei de sedere se poate incheia pe o perioada de 3 luni insa de cele mai multe ori clientii aleg sa o inchieie pe o perioada 12 luni.

Prin HDASIG ai garantia ca obtii rapid asigurarea medicala pentru viza pe care ti-o solicita autoritatile de la serviciul de imigrari atunci cand aplici pentru obtinerea vizei de scurta durata sau pentru obtinerea vizei de lunga durata pentru cetateni straini pe teritoriul Romaniei.

Vrei o oferta de asigurare pentru viza ?
Trimite acum un email la adresa: office@hdasig.ro cu subiectul: asigurare pentru viza. Scrie-ne in corpul emailului cetatenia si perioada pentru care se solicia viza si noi iti trimitem o oferta in cel mai scurt timp.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania sau a vizei ?

Am negociat pentru tine cea mai buna oferta

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.