Asigurare medicala de sanatate pentru obtinere viza turistica in Rusia

Cetatenii Romani care doresc sa calatoreasca in Rusia trebuie sa pregateasca urmatoarele documente pentru dosarul de viza turistica pentru Rusia:

  • – Pasaportul cu valabilitate minima de 6 luni
  • – Voucherul de cazare si biletul de avion scos la imprimanta, precum si o confirmare sau o invitatie din partea companiei turistice unde veti fi cazati (o puteti solicita hotelului la care veti fi cazati)
  • Asigurare medicala de sanatate in copie si in original semnata de asigurat (daca incheiati online o asigurare medicala pentru obtinerea vizei turistice pentru rusia este suficient sa printati asigurarea si sa o semnati cu pix albastru pentru ca aceasta sa fie acceptata de autoritati)
  • – Formularul de viza turistica completat si semnat (il puteti completa direct pe calculator si sa il printati apoi). Pe formular este necesar sa lipiti o fotografie tip pasaport. Puteti downloada formularul de aici. click >>
asigurare de sanatate pentru viza
asigurare de sanatate pentru viza

Cat costa o asigurare pentru obtinerea vizei ?

Cere oferta

Dupa ce aveti toate documentele pregatite puteti merge direct la consulat pentru a depune actele. Ambasada Rusiei se afla in Bucuresti pe Soseaua Kiseleff, sectia consulara avand intrarea dinspre strata Tuberozelor nr. 4. Programul de lucru al ambasadei Rusiei este Luni – Marti si Joi – Vineri intre orele 9:00 – 12:30.

Odata cu depunerea actelor la ambasada trebuie sa achitati si taxa de viza in valoare de 35 EURO, suma care se plateste in dolari la cursul zilei (aproximativ 45 USD). Va sfatuim sa aveti grija deoarece s-ar putea ca ambasada sa accepte doar bancnote mai noi de 1996, de aceea va sfatuim sa verificati cu atentie anul tiparirii bancnotelor). Taxa pentru eliberarea vizei in regim normal este de 35 EURO, pentru regim de urgenta, taxa este de 70 EURO, platiti in aceleasi conditii descrise mai sus. Regim normal pentru elibrarea vizei pentru Rusia inseamna aproximativ 7 zile pana cand va puteti ridica pasaportul vizat. Daca optati pentru viza in regim de urgenta viza se va emite pe loc.

Pentru depunerea actelor de mai sus cat si pentru ridicarea lor nu este necesara prezenta persoanei care doreste sa obtina viza. Poate merge orice persoana in locul acesteia.

Pentru obtinerea vizei turistice pentru Rusia nu se solicita interviu de viza, ci doar se depun actele impreuna cu asigurarea medicala pentru obtinerea vizei si se achita taxa. La ridicarea pasaportului si a vizei nu trebuie decat sa faceti dovada platii, avand la dumneavoastra chitanta care atesta ca ati achitat taxa de viza pentru Rusia.

La depunerea documentelor va puteti astepta sa stati la coada deoarece in general sunt si oameni de la agentii de turism care obtin viza pentru mai multi turisti; de aceea va sfatuim sa va inarmati cu rabdare. Pentru ridicarea pasaportului vizat este suficient sa sunati la interfon si sa intrati.

Viza obtinuta este valabila doar pentru perioda petrecuta in Rusia, neavand o valabilitate extinsa. Daca veti avea nevoie sa ramaneti in Rusia peste perioada vizei este necesar sa mergeti la politie si sa declarati acest lucru. Orice turist trebuie sa isi declare prezenta, insa pentru cei cazati la hoteluri in Moscova sau St. Petersburg, hotelurile pot fi cele care declara totul.

Daca stati in gazda sau la cineva acasa, sau daca mergeti in zone din Siberia trebuie sa va inregistrati la politie la fiecare 3 zile.

Cat costa o asigurare pentru obtinerea vizei ?

Cere oferta

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari medicale pentru obtinerea permisului de sedere si emiterea rapida astfel incat tu sa poti obtine permisul de sedere in cel mai scurt timp. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurare pentru viza prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Pentru mai multe detalii si consultanta pentru incheierea sau achizitionarea unei asigurari medicale pentru obtinerea vizei va rugam sa ne scrieti la office@hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Business Developer – Life & Health Expert
Calea Crangasi nr 29, Sector 6, Bucuresti
Tel: +40.766.356.258
E-mail: alexandru.hategan@hdasig.ro
Web: www.hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.