3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre asigurarea de sanatate pentru angajati

Asigurarile de sanatate sunt tot mai des incluse de catre angajator in pachetul de beneficii oferite angajatilor pe langa salariu.

O asigurare de sanatate pentru angajati este un instrument extrem de important pentru angajator cu ajutorul caruia acesta poate sa isi motiveze angajatii, sa le ofere recunoastere si sa ii fidelizeze astfel incat sa aiba o retentie cat mai mare a personalului.

asigurari de sanatate pentru angajati - HDASIG

PRET ASIGURARE

Nu doar angajatii de rand isi doresc o asigurare de sanatate pentru angajati. In ultimii ani am observat o crestere a numarului de solicitari primite din partea companiilor pentru a oferi o asigurare de sanatate persoanelor importante din companie, persoanelor din Top Management, Director General, Director Financiar, Director Resurse Umane, expatilor etc.

Cele 3 lucruri importante pe care trebuie sa le stii despre asigurare de sanatate pentru angajati sunt:

1. Ce servicii acopera o asigurare de sanatate pentru angajati?
Principalele servicii medicale acoperite de o asigurare medicala pentru angajati sunt urmatoarele: control anual preventiv, consultatii la medic generalist sau specialist, analize, investigatii si servicii medicale, ambulanta privata, spitalizare in spital privat sau in spital de stat, interventii chirurgicale in spital privat sau in spital de stat, tratamente pe perioada spitalizarii, tratamente dentare de urgenta.

2. Cat costa o asigurare de sanatate privata pentru angajati?
Pretul unei asigurari de sanatate pentru angajati este stabilit in functie de numarul de angajati, varsta angajatilor, profesia si pachetul de acoperiri ales pentru angajati. Putem spune ca tariful unei asigurari de sanatate pentru angajati este unul accesibil, fiind mult mai mic decat al costurilor serviciilor medicale incluse in asigurare, servicii de care poate avea nevoie un angajat in cazul unei probleme de sanatate.

3. Pot angajatii sa acceseze servicii medicale si in afara tarii?
Da, angajatii care detin o asigurare medicala pentru angajati pot accesa servicii medicale si in afara tarii, daca pachetul de asigurare ales ofera aceasta optiune.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate pentru angajati ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.