Mai are rost sa inchei o asigurare de sanatate daca ai abonament medical ?

Atat asigurarea privata de sanatate cat si abonamentul medical privat incheiat la o clinica privata precum Regina Maria, Medlife, Sanador sau alte clinici private din Romania acopera servicii medicale in sistemul medical privat din Romania.

Noi consideram ca asigurarea de sanatate completeaza un abonament medical, acoperirile oferite de o asigurare de santate fiind mai cuprinzatoare pe partea de consultatii, investigatii, spitalizare si interventii chirurgicale insa nu atat de acoperitoare pe partea de preventie medicala.

asigurare de sanatate abonament medical

Noi sfatuim clientii sa incheie o asigurare privata de sanatate doar daca isi doresc sa fie acoperiti in cazul problemelor medicale mai grave care sunt foarte costisitoare si care de cele mai multe ori nu sunt acoperite deloc de abonamentul medical.

O asigurare de sanatate privata acopera suplimentar fata de un abonament medical servicii medicale precum:

  • Internare in spital
  • Spitalizare in spital privat
  • Interventii chirurgicale in spital privat
  • Tratamentul unor boli grave
  • Tratamentul pentru CANCER si alte boli terminale

Majoritatea clientilor isi doresc sa aiba acoperite serviciile medicale de preventie de care au nevoie uzual (analize uzuale, control anual preventiv, etc).

Din pacate sunt foarte putini cei care se gandesc sa incheie din timp o asigurare de sanatate care sa ii protejeze in cazul in care se pot imbolnavi si pot avea nevoie de o interventie chirurgicala sau de un tratament care este extrem de costisitor.

De cele mai multe ori clientii incheie un abonament medical si dupa o internare in spital constata ca abonamentul nu le ofera o acoperire corespunzatoare, se vad nevoiti sa suporte din buzunar contravaloarea serviciilor medicale si ulterior cauta o asigurare de sanatate privata care sa fie cat mai cuprinzatoare, astfel incat pe viitor sa nu mai fie luati prin suprindere de cheltuieli neprevazute.

Sfatul nostru este sa incheiati o asigurare de sanatate de baza care sa acopere servicii de spitalizare si interventii chirurgicale chiar daca detineti un abonament medical la cea mai buna retea privata din Romania, pentru a evita cheltuielile neprevazute care apar in cazul unei imbolnaviri.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.