Asigurare de sanatate cu acoperire internationala pentru copii

Parintii care doresc sa poata apela la clinici si spitale din strainatate pentru a le oferi cele mai bune servicii medicale copiilor lor au acum la indemana produsul de asigurare de sanatate potrivit.

O asigurare de sanatate cu acoperire internationala pentru copii le ofera parintilor posibilitatatea de a-si trata copii in spitalele private din Europa si din intreaga lume.

In cazul neplacut in care copilul se imbolnaveste pe perioada cat acesta se afla in Romania, parintele poate decide sa mearga la un consult la un medic specialist in Austria, Turcia, Germania si in orice alta tara din Europa daca detine o asigurare de sanatate internationala pentru copil. De asemenea asigurarea acopera si investigatiile medicale si analizele recomandate de medic pe care de asemenea parintele poate alege in ce tara sa le faca.

Situatiile cel mai des intalnite in care parintii apeleaza la asigurarea internationala de sanatate pentru copii sunt generate de imbolnaviri mai grave sau tratamente complexe pe care parintii aleg sa le faca in strainatate, mai ales ca aceste tratamente medicale sunt mai costisitoare si necesita spitalizare, interventii chirurgicale si investigatii medicale detaliate.

Citeste mai multe detalii despre asigurarea de sanatate pentru bebelusi si nou nascuti << aici

asigurare internationala de sanatate
asigurare internationala de sanatate

Pot alege sa merg in strainatate cu copilul pentru tratament in cazul unei imbolnaviri ?

Ca parinte, daca detii o asigurare internationala de sanatate pentru copil, poti alege sa iti tratezi copilul in orice tara din Europa sau din lume.

Ma acopera asigurarea internationala de sanatate si pe perioada unei calatorii in strainatate ?

Daca ai incheiat o asigurare internationala de sanatate pentru copilul tau si te afli in afara tarii in cazul unei imbolnaviri poti apela la un spital privat din tara respectiva. Asigurarea internationala de sanatate iti va acoperi toate costurile.

Asiguratorul iti va deconta personal cheltuielile medicale efectuate in strainatate sau poti apela la serviciul de decontare directa oferit de asigurator, prin care acesta plateste serviciile medicale direct clinicii sau spitalului in care ai ales sa iti tratezi copilul.

Orice client poate apela la serviciul de decontare directa pentru evenimente care necesita spitalizare sau interventii chirurgicale, precum si pentru evenimente medicale care necesita tratamente foarte costisitoare.

Cere oferta

Avantajul de a alege sa achizitionati o astfel de asigurare de sanatate prin intermediul HDASIG asigurari de sanatate este ca veti beneficia si de servicii:

  • Acelasi pret ca si in cazul achizitionarii produsului direct de la asigurator
  • Oferte transparente de la toti asiguratorii existenti in piata
  • Analiza obiectiva a ofertelor si conditiilor contractuale inainte de achizitionarea politei
  • Consultanta si Asistenta pentru modificari pe parcursul contractului
  • Asistenta in caz de dauna, pentru obtinerea cat mai rapida a despagubirii
  • Asistenta in stabilirea serviciului de decontare directa intre asigurator si clinica pentru clinicile din afara retelei asiguratorului

Vrei o asigurare BUPA in Romania ? Sau o asigurare AXAPPP, asigurare CIGNA in Romania, asigurare MediHelp, asigurare LAMP ? Iti trimitem o oferta personalizata pe email in cel mai scurt timp daca ne trimiti datele tale de contact.

Cauti un broker de asigurari care sa lucreze cu asiguratori internationali precum BUPA, AXAPPP, MEDIHELP, LAMP, PRIORIMED, CIGNA ? Suntem bucurosi sa te ajutam sa gasesti asigurarea de sanatate cu acoperire internationala care raspunde nevoilor tale, simplu, rapid, fara costuri suplimentare.

Cere oferta

Lasa-ne datele tale si in cel mai scurt timp vei primit pe email mai multe informatii despre aceste asigurari internationale de sanatate.

Cat costa o asigurare de sanatate internationala pentru copii cu acoperire in Europa ?

HDASIG are experienta in gasirea unei polite de asigurare de sanatate internationala pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare de sanatate dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea internationala de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare internationala de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.