La ce sa fii atent cand cumperi o asigurare de sanatate ? (I)

Stim ca iti doresti sa beneficiezi de cele mai bune servicii atunci cand urmeaza sa cumperi o asigurare de sanatate. Tocmai de aceea vom incerca in cele ce urmeaza sa iti spunem la ce sa fii atent cand cumperi o asigurare de sanatate:

1. Fii atent la serviciile cuprinse in pachetul de asigurare de sanatate
Este important sa verifici ce servicii medicale sunt incluse in asigurarea de sanatate si cum anume sunt aceste acoperite de asigurare. Unele asigurari de sanatate par sa acopere totul si atunci cand ai nevoie sa folosesti asigurarea s-ar putea sa aflii ca anumite servicii nu sunt acoperite sau sunt acoperite doar partial de asigurarea de sanatate.

asigurare de sanatate persoane

2. Verifica produsele de asigurare de sanatate oferite de cel putin doi asiguratori inainte de a lua decizia finala
Fiecare asigurator isi construieste asigurarea de sanatate astfel incat sa acopere anumite servicii medicale, asigurarea de sanatate fiind diferita de la un asigurator la altul.
Pentru a fii sigur ca alegi asigurarea potrivita te sfatuim sa compari ofertele a cel putin doi asiguratori inainte de a lua decizia finala.

3. Intreaba si verifica daca asigurarea de sanatate are o anumita perioada de asteptare pentru acoperirile pe care ti le ofera
Unele asigurari de sanatate au o anumita perioada de asteptare pentru anumite servicii medicale, perioada care trebuie sa treaca de la cumpararea politei pana la momentul in care acele servicii medicale vor fi acoperite.
Afla ce perioade de asteptare are asigurarea si cand anume pot beneficia de serviciile oferite de asigurarea de sanatate.

4. Verifica in ce masura sunt acoperite afectiunile pre-existente si daca poti fi preluat in asigurare cu afectiunile de care suferi in prezent
Majoritatea asiguratorilor nu vor acoperi afectiunile de care suferi la momentul incheierii asigurarii. Te sfatuim sa intrebi in ce masura sunt acoperite afectiunile pe care le ai, daca suferi de vreo afectiune, sau daca urmezi vreun tratament.

[…] Citeste urmatoarele 5 aspecte la care sa fii atent atunci cand cumperi o asigurare de sanatate >> La ce sa fii atent cand cumperi o asigurare de sanatate ? (II) […]

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.