Asigurare AXAPPP in Romania – asigurare internationala de sanatate

Asigurare AXAPPP Healthcare este unul dintre cei mai cunoscuti asiguratori de sanatate din lume, oferind servicii medicale prin intermediul pachetelor de asigurari internationale de sanatate Standard, Comprehensive, Prestige si Prestige Plus.

Asigurare AXAPPP in Romania nu are un sediu social dar este prezent prin intermediul intermediarilor care au contract direct cu compania din Londra, Regatul Unit, UK.

asigurare-internationala-de-sanatate-AXAPPP

O asigurare AXAPPP Healthcare o poti achizitiona in Romania prin intermediul hdasig.ro. Suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti planul de asigurare de sanatate potrivit tinand cont de nevoile dumneavoastra actuale precum si de bugetul maxim pe care il aveti la dispozitie pentru incheierea unei astfel de asigurari private de sanatate cu acoperire internationala.

Pachetele de asigurare internationala de sanatate oferite de AXAPPP sunt potrivite si pentru cei care cauta o asigurare studii in Europa, pentru cei care muncesc in Europa precum si pentru cei care urmeaza sa se stabileasca intr-o tara din Europa dar si pentru cetatenii straini care vin in Romania si vor sta pe termen lung si isi doresc o asigurare privata de sanatate cu acoperire internationala.

Tariful unui pachet de asigurare AXAPPP se stabileste in functie de pachetul de servicii medicale pe care le acopera, tinand cont de varsta si de starea de sanatate a persoanei care incheie asigurarea. Pretul unei asigurari AXAPPP incepe de la aproximativ 130 EUR pe luna putand ajunge si la 400 EUR pe luna in functie de varsta si de pachetul de asigurare AXAPPP ales.

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari internationale de sanatate !

CERE OFERTA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.