La ce sa fii atent cand cumperi o asigurare de sanatate ? (II)

Stim ca iti doresti sa beneficiezi de cele mai bune servicii atunci cand urmeaza sa cumperi o asigurare de sanatate. Tocmai de aceea vom incerca in cele ce urmeaza sa iti spunem la ce sa fii atent cand cumperi o asigurare de sanatate:

Inainte de achizitionarea unei asigurari de sanatate ar fi bine sa fii atent la urmatoarele aspecte:

Citeste celelalte 5 aspecte la care sa fii atent atunci cand cumperi o asigurare de sanatate >> La ce sa fii atent cand cumperi o asigurare de sanatate ? (I) […]

5. Alege o asigurare de sanatate care sa iti ofere un control anual preventiv
E bine ca inainte sa achizitionezi o asigurare de sanatate sa verifici daca aceasta iti ofera si un control anual preventiv. Stim cu totii ca e indicat ca cel putin o data pe an sa mergi la un contol medical la un medic generalist si sa iti faci un set de analize uzuale.

asigurare de sanatate persoane

6. Alege o asigurare care sa acopere servicii de spitalizare si interventii chirurgicale
Cele mai mari cheltuieli medicale sunt generate de imbolnavirile care necesita internare in spital. Pentru a avea sub control cheltuielile neprevazute te sfatuim sa alegi un pachet de asigurare care sa acopere atat costurile unei spitalizari in spital privat cat si costurile interventiei chirurgicale.

7. Intreaba daca asigurarea de sanatate iti ofera acoperire pentru tratamentul unor boli grave (Cancer, Transplant, Leucemie, etc.)
Daca alegi sa inchei o asigurare de sanatate, cauta asigurarea care iti acopera tratamentele bolilor grave precum Cancer, Transplant de organe, Leucemie, Accident Vascular Cerebral, si alte boli grave. Costul unei astfel de asigurari

8. Citeste conditiile de asigurare ale produsului de asigurare de sanatate pe care urmeaza sa il achizitionezi
Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci cand cumperi o asigurare de sanatate este sa citesti conditiile contractuale ale pachetului de asigurare ales. In conditiile de asigurare sunt descrise in detaliu serviciile acoperite si excluderile pe care asigurarea nu le va acoperi, cum anume functioneaza asigurarea de sanatate, cum sa o folosesti, ce beneficii iti ofera. Un broker de asigurari de sanatate te poate ajuta sa intelegi mai bine conditiile contractuale, acoperirile si modul in care functioneaza asigurarea de sanatate.

9. Verifica ce anume nu este acoperit de asigurarea de sanatate
Orice asigurare de sanatate are anumite parti care nu sunt acoperite de polita de asigurare. Iti recomandam sa le citesti cu atentie inainte sa inchei o asigurare de sanatate pentru a avea o imagine clara a acoperirilor si a excluderilor asigurarii.

Citeste celelalte 5 aspecte la care sa fii atent atunci cand cumperi o asigurare de sanatate >> La ce sa fii atent cand cumperi o asigurare de sanatate ? (I)

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am construit pentru tine 3 oferte de asigurare privata de sanatate pret

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.