Asigurare medicala de sanatate pentru obtinere permis de sedere in Romania

Incheie acum oasigurare medicala de sanatate pentru obtinere permis de sedere in Romania

Fiecare cetatean strain care isi doreste sa locuiasca legal pe teritoriul Romaniei trebuie sa aplice pentru obtinerea unui permis de sedere sau a unei vize de sedere la serviciul de imigrari si evidenta a populatiei.

Viza de sedere nu se poate obtine fara ca cetateanul strain sa faca dovada detinerii unei asigurari medicale valabila pe teritoriul Romaniei sau a unei asigurari de sanatate pentru obtinerea vizei de sedere care sa ii ofere acces la servicii medicale pe teritoriul Romaniei.

Strainii care aplica pentru obtinerea permisului de sedere pe teritoriul Romaniei trebuie sa prezinte printre documente si asigurarea medicala pe perioada valabilitatii vizei.

HDASIG va ofera posibilitatea sa obtineti intr-un timp scurt, cu un cost redus si intr-un mod simplu asigurarea medicala pentru obtinerea vizei de sedere. Va stam la dispozitie pentru obtinerea unei asigurari de sanatate pentru obtinerea permisului de sedere sau al vizei de sedere prin intermediul consultantilor nostrii la numarul de telefon 0766.356.258 precum si pe email: alexandru@hdasig.ro

asigurare medicala pentru permis de sedere

CERE OFERTA

Pe site-ul MAE se gaseste urmatoarea informatie:
“Viza naţională de lungă şedere permite intrarea şi şederea străinilor pe teritoriul României pentru o perioadă care nu depăşeşte 90 de zile. Permite străinilor intraţi pe teritoriul României să solicite Ministerului Administraţiei şi Internelor – Inspectoratul General pentru Imigrări prelungirea dreptului de şedere temporară şi obţinerea unui permis de şedere. Străinii trebuie să prezinte următoarele documente:
[…] asigurarea medicala pe perioada valabilitatii vizei

Prin HDASIG poti incheia rapid o asigurare medicala pe perioada valabilitatii vizei

Pentru a putea obtine o asigurare medicala pentru obtinerea permisului de sedere pe teritoriul Romaniei pentru cetateni straini sau o asigurare medicala pe perioada valabilitatii vizei de sedere, tot ce trebuie sa faceti este sa completati datele dumneavoastra aici si noi va vom trimite oferte din partea mai multor asiguratori, cu posibilitatea emiterii politei in aceeasi zi.

Va ajutam sa gasiti asigurarea de sanatate potrivita, la un pret corect si care sa acopere serviciile medicale de care aveti nevoie. Avem o experienta in emiterea asigurarii de sanatate care este acceptata de serviciul imigrari pentru obtinerea sau prelungirea permisului de sedere pe teritoriul Romaniei sua pentru obtinere VISA de sedere.

Acum aveti posibilitatea sa incheiati rapid si simplu asigurarea medicala pentru obtinerea vizei de sedere prin intermediul HDASIG.

Pentru a putea obtine o asigurare de asistenta medicala pentru cetateni straini sau o asigurare medicala pe perioada valabilitatii vizei de sedere, tot ce trebuie sa faceti este sa completati datele dumneavoastra >> aici << si noi va vom trimite oferte din partea mai multor asiguratori, cu posibilitatea emiterii politei in aceeasi zi.

Cat costa o asigurare medicala pentru obtinerea vizei de sedere ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari medicale pentru obtinerea vizei de sedere reusind sa ofere o solutie rapida in functie de nevoile dumneavoastra. Majoritatea clientilor nostri aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate prin intermediul unui consultant HDASIG.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare pentru obtinerea vizei de sedere potrivita bugetului si nevoilor tale.

CERE OFERTA

Related Posts

Comments (3)

Eslam

Buna ziua, intentionez sa vin in in Ro in Septembrie si sa aplic pentru rezidenta(aceasta find expirata).Sunt cetatean egiptean. Pe cate luni este obligatorie asigurarea si cat va costa? Va trebui sa platesc din urma celeilalte rezidente. Am avut rezidenta pe 5 ani dintre care ultimii 2 ani am locuit in Egypt ?
Va multumesc anticipat!

Buna ziua, va ajutam cu placere. V-am trimis un raspuns detaliat pe email, asteptam raspunsul dumneavoastra.

A. Gusher

Va multumim pentru ajutorul acordat pentru obtinerea rapida a asigurarii necesare pentru obtinerea permisului de sedere. Asigurarea a fost acceptata de autoritati si am reusit sa obtinem viza.

A. Gusher

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.