Asigurare BUPA – Planul Worldwide Medicines and Equipment – optiune

Asigurare BUPA – Planul Worldwide Medicines and Equipment – optiune

O asigurare medicala BUPA poate fi construita din module in functie de nevoile fiecarui client. Orice client poate sa decida ce module sa ataseze pe asigurarea lui de sanatate pe langa planul de asigurare BUPA de baza. Cu alte cuvinte, poate decide sa ataseze planului de baza oricare dintre planurile optionale BUPA.

Planul Worldwide Medicines and Equiopment BUPA este planul optional care atasat unei asigurari BUPA ofera acoperire pentru medicamentele prescrise si pentru inchirierea echipamentelor medicale. Adeseori, tratamentul nu se finalizeaza atunci cand un pacient este externat din spital sau clinica, sau dupa ce ati vizitat un medic specialist.

Optiunea medicines and equipment BUPA iti ofera posibilitatea sa inchiriezi surse de oxigen, incluzand si masti si tuburi de oxigen sau scaune cu rotile. Beneficiul unic pe care il ofera BUPA pentru tratament pe termen lung va acoperi de asemenea si medicamente necesare tratarii afectiunilor cronice precum astmul.

asigurare de sanatate BUPA

Asigurarea BUPA Medicines and equipment – ofera o limita anuala de 75.000 EUR pe viata pentru medicamentele prescrise pe termen lung, cu despagubire anuala limitata la 80% din costuri in limita a 12,500 EUR pe an.

Echipamentele medicale durabile precum carjele, scaunele cu rotile, masti de oxigen si alte echipamente medicale similare pot fi inchiriate pana la 45 de zile pentru fiecare afectiune cu o limita anuala de 1.875 EUR. In acelasi plafon de 1.875 euro, BUPA despagubeste clientilor cheltuielile efectuate pentru medicamentele si pansamentele prescrise de un medic.

Planul de asigurare BUPA – Worldwide Medicines and Equipment nu poate fi achizitionat ca o acoperire independenta ci doar atasat planului de baza la care se mai pot atasa si una sau mai multe dintre urmatoarele optiuni:

Plan de baza – BUPA Worlwide Medical Insurance
Plan 2 – BUPA Worldwide Medical Plus (plan optional)
Plan 3 – BUPA Worldwide Medicines and Equipment (plan optional)
Plan 4 – BUPA Worldwide Wellbeing (plan optional)
Plan 5 – BUPA Worldwide Air Evacuation (plan optional)

Cere acum o oferta personalizata si vezi cat te costa asigurarea BUPA:

CERE OFERTA

Un cetatean roman poate obtine o asigurare BUPA in Romania prin intermediul unor brokeri de asigurari de sanatate care au o licenta din partea BUPA International UK.

HDASIG va ajuta in gasirea acoperirii medicale dorite precum si in construirea planului potrivit de asigurare de sanatate care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra. Oferim consultanta in acest domeniu de peste 5 ani si suntem un important punct de reper pentru clientii care doresc sa afle mai multe despre o asigurare internationala de sanatate, despre o asigurare medicala pentru studii in strainatate sau despre o asigurare BUPA inainte de a incheia o astfel de asigurare.

Cat costa o asigurare BUPA ?

 

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationale Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare BUPA. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala Bupa care ti se potriveste !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.