Exista persoane care nu pot incheia o asigurarea de sanatate

Exista persoane care nu pot fi asigurate de asigurarea de sanatate. Te numeri printre ele ?

Inainte de a decide sa inchei o asigurare de sanatate e bine sa stii care sunt persoanele care nu pot fi asigurate printr-o asigurare de sanatate. In cazul in care te numeri printre ele te sfatuim sa verifici cu atentie conditiile de asigurare, pentru a nu avea suprize neplacute mai tarziu.

Fiecare asigurator are propriile conditii contractuale pentru fiecare dintre produsele pe care le detine in portofoliu. Insa anumite parti din conditiile contractuale ale asigurarii de sanatate sunt foarte asemanatoare.

asigurare de sanatate
asigurare de sanatate persoane

Conform conditiilor contractuale de asigurare unii asiguratori refuza sa ofere o asigurare de sanatate persoanelor care se incadreaza in anumite situatii.

Nu pot incheia aceasta asigurare de sanatate persoanele:
a) care se incadreaza in gradele de invaliditate I sau II, conform reglementarilor legale in vigoare
b) al caror grad de invaliditate permanenta este mai mare de 50%
c) pentru care este necesara ingrijirea permanenta, adica ajutor strain pentru indeplinirea treburilor zilnice, certificata prin documente oficiale;
d) afectate de epilepsie, delirium tremens, alte boli psihice;
e) afectate de alcoolism, toxicomanie;
f) diagnosticate cu orice boala grava si permanenta (de exemplu: cancer, scleroza multipla sau in placi, infectia cu H.I.V/SIDA si complicatii sau imbolnaviri survenite ca urmare a contractarii acestui virus etc.).
g) persoanelor care sufera de obezitate

Totodata asiguratorul nu se obliga sa plateasca indemnizatia de asigurare, persoanei care, la momentul producerii riscului asigurat, se afla intr-una din urmatoarele situatii:
a) este inrolat in serviciul militar sau este in misiune;
b) practica sporturi sau activitati considerate periculoase cum ar fi: alpinismul, cursele cu vehicule motorizate terestre, acvatice sau aeriene, parasutismul, planorismul, acrobatia, cascadoria (enumerarea este ilustrativa si nu exhaustiva), daca acestea nu au fost acceptate de Asigurator ca urmare a evaluarii riscului;
c) zboara in calitate de pasager, pilot al unui aparat de zbor sau membru al echipajului, altul decat cel apartinand unei societati autorizate de transporturi aeriene de persoane care efectueaza zboruri pe rute regulate si cu orar afisat.

Aceasta asigurare de sanatate se adreseaza atat clientilor persoane fizice cat si clientilor persoane juridice, firme sau corporatii, companii din diverse industrii: IT, constructii, telecom, transport, produse chimice, textile.

Iti oferim consultanta si asistenta la achizitionarea oricarei polite de asigurare de sanatate indiferent de asiguratorul ales prin intermediul consultantilor nostri specializati in materie de asigurari de sanatate.

Te ajutam sa iti gasesti planul de asigurare de sanatate care ti se potriveste si care acopera serviciile medicale de care ai nevoie si cautam pentru tine asigurarea care sa se incadreze in suma pe care iti permiti sa o platesti pe o astfel de asigurare medicala.

Cat costa o asigurare de sanatate pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.