Asigurarea de locuinta pentru incendiu si alte calamitati

Asigurarea de locuinta pentru incendiu si alte calamitati

Bucuria de a trai alaturi de cei dragi intr-o casa a ta, incojurat de lucrurile tale la care tii si care iti confera acel confort zilnic, poate fi umbrita de evenimente neprevazute si nedorite.

Cand ai o locuinta faci tot ce poti pentru a o proteja pentru ca esti constient ca daca s-ar intampla un eveniment neprevazut care ar afecta locuinta ta catusi de putin, tu la randul tau si familia ta veti fi afectati financiar intr-o mai mica sau foarte mare masura.

Cel mai trist este ca evenimentele neprevazute, cum sunt incendiile, un cutremur, spargerea tevilor, hotii, furtul si vandalismul nu li se intampla doar unora ci pot afecta pe oricine in orice moment fara preaviz.

 

Esti constient ca daca ai o locuinta care ai cumparat-o cu ajutorul unui credit imobiliar la care inca platesti rate, vei fi nevoit sa platesti in continuare ratele chiar daca locuinta ta ar fi mistuita de un incendiu, sau de un cutremur nu-i asa ?

In caz de incendiu, explozie, alunecari de teren masurile de precautie sunt insuficiente. In consecinta un proprietar prudent trebuie sa aiba un sprijin de incredere care sa il ajute in momentele dificile.

Sta in puterea ta ca alaturi de HDASIG sa alegi siguranta si linistea deplina a locuintei tale prin asigurarea facultativa de locuinta cu acoperire completa si complexa.

Cat costa o asigurare de sanatate care acopera si nasterea ?

Cat costa o asigurare de locuinta pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de locuinta pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare de locuinta dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea facultativa de locuinta prin consultantii nostri.

Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de locuinta potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.