Asigurare de nastere in strainatate

Asigurare de nastere in strainatate

Avem in portofoliul personal produse de asigurare de sanatate cu acoperire nationala sau internationala cu diferite optiuni in ceea ce priveste aria si pachetele de acoperire.

Aria de acoperire in cazul unei asigurari de sanatate poate fi:
– Acoperire doar in Romania
– Acoperire in Europa
– Acoperire in intreaga lume fara SUA
– Acoperire in intreaga lume inclusiv SUA

asigurare de sanatate pentru Nastere

Asigurarile de sanatate cu acoperire in intreaga lume, inclusiv SUA fac parte din clasa de asigurari de sanatate de top si au tarife mai mari decat asigurarile cu alta arie de acoperire (Intreaga lume, Europa, etc.)

Aceste asigurari de sanatate pot oferi acopeire si pentru partea de sarcina si nastere, chiar si pentru operatia de cezariana la recomandarea medicului.

Orice asigurare de nastere, respectiv orice asigurare de sanatate care ofera acoperire pentru partea de sarcina si nastere are o perioada de asteptare de 10 luni sau mai mult pentru acoperirile de nastere si sarcina in functie de asiguratorul ales.

Asiguratorii impun aceasta perioada de asteptare pentru a evita includerea in asigurare a clientelor insarcinate la momentul intrarii in asigurare sau a celor care intentioneaza sa cumpere o asigurare cu scopul de a beneficia doar de despagubire in cazul sarcinii, nasterii pe cale naturala sau prin cezariana.

O asigurare de nastere se incheie inainte ca persoana asigurata sa fie insarcinata, acoperirea pentru nastere si sarcina intrand in vigoare la finalul perioadei de asteptare, adica dupa o perioada de 10 luni de la cumpararea politei.

VEZI OFERTA

Cand un client doreste sa cumpere o asigurare de nastere ar fi ideal sa priveasca asigurarea ca pe un produs de asigurare de sanatate care acopera evenimente ce tin de sanatate, partea de nastere ar trebui sa fie doar o optiune suplimentara in cazul in care in viitor doamna ar ramane insarcinata.

Este de asemenea important de inteles principiul unei asigurari:

“O asigurare acopera un eveniment probabil, posibil dar nu cert, care ar putea avea loc in viitor”.

Cat costa o asigurare de sanatate care acopera si nasterea ?

Cat costa o asigurare de nastere pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de nastere pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientele aleg sa cumpere o asigurare pentru nastere dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de nastere prin consultantii nostri.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru nastere ?

Am ales pentru tine cele mai bune asigurari de nastere

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.