Asigurare de sanatate pentru angajati – reteaua privata de parteneri medicali (II)

In cazul in care iti doresti ca angajatii sa poata accesa servicii medicale in orice clinica privata sau in orice spital privat, iti punem la dispozitie sistemul de rambursare 100% a cheltuielilor medicale efectuate in cadrul clinicilor din afara retelei prin intermediul unei asigurari private de sanatate pentru angajati.

Decontarea se face prin intermediul unui dosar de dauna deschis la departamentul nostru de daune. Iti oferim asistenta pentru deschiderea dosarului de dauna, solutionarea lui in cel mai scurt timp pentru ca angajatii tai sa isi primeasca banii inapoi in contul personal in cel mai scurt timp.

asigurari pentru angajati - HDASIG

CERE OFERTA

Asigurarea de sanatate pentru angajati este valabila imediat, fara perioade de asteptare si fara coplati. Nu se aplica fransize si nici coplati la niciuna dintre acoperiri daca nu iti doresti acest lucru.

Nu se aplica perioada de asteptare pentru niciuna dintre acoperiri, cu exceptia monitorizarii sarcinii si nasterii (daca angajatorul a optat pentru o asigurare de sanatate pentru angajati cu acoperire pentru nastere si sarcina)

Este bine de stiut ca pentru asigurari de sanatate pentru angajati incepand cu 1 Ianuarie 2016, o asigurare de sanatate pentru angajati este deductibila in limita a 400 de euro pe an pentru fiecare angajat, atat pentru primele platite de angajator cat si pentru primele platite de catre angajat, conform codului fiscal.

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate pentru angajati !

CERE OFERTA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.