De ce este bine sa ai o asigurare de sanatate privata ?

O asigurare de sanatate privata iti ofera o serie de beneficii importante pentru ca tu sa ai parte de cea mai buna ingrijire medicala in spitalele private.

Iti prezentam in cele ce urmeaza de ce este important sa ai o asigurare de sanatate privata:

1. Numar mare de servicii medicale acoperite de asigurarea privata: asigurarea privata de sanatate acopera un numar larg de servicii medicale de care altfel nu ai putea beneficia decat daca ai plati contravaloarea acestor servicii in clinica privata.

asigurare de sanatate privata

PRET ASIGURARE

2. Preventie, consult anual si analize: in cazul in care iti doresti sa monitorizezi constant starea ta de sanatate, este indicat sa poti face un control anual preventiv precum si un set anual de analize. Consultul anual si analizele medicale sunt acoperite integral de o asigurare privata de sanatate.

3. Servicii medicale de calitate: atunci cand ai nevoie de servicii medicale speciale este bine sa poti apela la cele mai bune clinici private si la cei mai buni medici. In clinicile private, atentia oferita pacientului este una sporita, aparatura medicala si dotarile sunt la standarde europene. Astfel cu o asigurare de sanatate privata ai siguranta ca vei beneficia de cel mai bun tratament pentru problema de sanatate pe care o ai.

4. Ingrijire post-operatorie: daca medicul iti spune ca prezinti un risc crescut de imbolnavire sau de a dezvolta o anumita afectiune medicala, este bine sa iti monitorizezi acest risc. Cu asigurarea de sanatate privata beneficiezi de tratamentul si ingrijirea medicala de care vei avea nevoie, daca ai incheiat asigurarea din timp.

5. Costuri foarte mari pentru tratament: cu o asigurare privata de sanatate vei avea acoperite costurile medicale foarte mari, spitalizarea, interventiile chirurgicale, tratamentul medical necesar in cazul unei afectiuni medicale care necesita tratamente medicale foarte costisitoare. In acest fel asigurarea de sanatate iti va acoperi costurile medicale ridicate in cazul unei probleme majore de sanatate sau a unei boli grave.

In concluzie, este bine sa inchei din timp o asigurare medicala privata, pentru a fi protejat de costurile medicale neprevazute generate de o imbolnavire.

Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa gasesti cea mai buna asigurare de sanatate privata, adaptata nevoilor tale actuale.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am construit pentru tine 3 oferte de asigurare privata de sanatate pret

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.