Asigurare internationala de sanatate la standarde germane

Cu totii stim ca un produs creat la standarde germane respecta niste norme minime de calitate si este superior celorlale produse din aceeasi industrie tocmai datorita modului in care a fost creat.

Atunci cand cautam o asigurare de sanatate cu acoperire internationala facem acest lucru din mai multe motive:

  • fie ca am fost dezamagit de oferta de asigurari de sanatate locale care nu ne oferea acoperirea pe care ne-o doream, sau care nu functioneaza asa cum ne asteptam
  • fie ca ne dorim o asigurare internationala de sanatate care sa functioneze si in strainatate si care sa ne permita sa ne tratam si in afara tarii atunci cand ne dorim acest lucru
  • fie ca ne dorim sa avem o asigurare care sa respecte niste standarde internationale, sa ofere o libertate de a alege clinica sau spitalul privat in care sa putem accesa serviciile medicale fara prea multe batai de cap

CERE OFERTA

Noi stim aceste lucruri si am tinut cont de ele atunci cand am construit portofoliul de produse de asigurari internationale de sanatate pe care le punem la dispozitia clientilor nostri.

asigurare internationala de sanatate

Cere oferta

Am negociat cu mai multi asiguratori de sanatate din strainatate pentru ca dumneavoastra sa aveti mai multe variante din care sa alegeti.

Am analizat atent planurile de asigurare pentru a intelege cum anume functioneaza fiecare dintre ele, ce anume acopera si mai ales ce anume lipseste din acoperirea pe care o ofera o astfel de asigurare de sanatate internationala.

Am analizat si negociat cu asiguratorii anumite parti din conditiile contractuale pentru clientii nostri astfel incat acestia sa beneficieze de o asigurare de calitate cu conditii cat mai clar explicate si cu cat mai putine excluderi.

Pentru ca suntem constieti ca majoritatea clientilor isi doresc sa primeasca o asigurare de sanatate de calitate cu acoperire cat mai mare si tarife cat mai mici, am cautat sa diversificam portofoliul de produse si sa dam dovada de flexibilitate astfel incat sa putem oferi fiecarui client o asigurare de sanatate cu acoperire internationala la un pret decent.

Unii dintre clientii nostri persoane fizice care isi doresc o asigurare internationala de sanatate sunt fie angajati liber profesionisti, programatori sau angajati din industria IT, cetateni straini, expati care locuiesc pe teritoriul Romaniei, cetateni romani care locuiesc in Germania, cetateni romani care locuiesc in strainatate, in afara Romaniei, fie fac parte din middle management sau top management in multinationale, companii romanesti sau straine.

Pentru acestia am reusit de fiecare data sa gasim un produs de asigurare de sanatate care sa raspunda cerintelor lor in ceea ce priveste acoperirea oferita tinand totodata cont si de bugetul pe care fiecare client era dispus sa il aloce pentru a incheia o astfel de asigurare internationala de sanatate.

Cat costa o asigurare de sanatate internationala pentru copii cu acoperire in Europa ?

HDASIG are experienta in gasirea unei polite de asigurare de sanatate internationala pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare de sanatate dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea internationala de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare internationala de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.