Asigurare GROUPAMA pentru spitalizare si interventii chirurgicale in Regina Maria

Asigurarea privata de sanatatate cu acces in Regina Maria oferita de Groupama Asigurari de Sanatate, ofera clientilor planuri care acopera costurile unei spitalizari sau ale unei interventii chirurgicale atat in cadrul retelei medicale private Regina Maria cat si in alte spitale private din Romania.

Pachetele de asigurari de sanatate oferite de GROUPAMA ofera acoperire pentru spitalizare si interventii chirurgicale in cadrul retelei medicale private Regina Maria.

La pachetele de ambulatoriu oferite de GROUPAMA care acopera consultatii si investigatii medicale nelimitate se adauga unul dintre cele 3 pachete de spitalizare, care se numesc BASIC, MEDIUM sau PREMIUM.

asigurare privata de sanatate

CERE OFERTA

Asigurarea de sanatate GROUPAMA BASIC ofera o acoperire de 20.000 EUR pentru servicii de spitalizare si interventii chirurgicale, acoperind partial costurile unei spitalizari sau ale unei interventii chirurgicale in spitalele private din Romania.

Asigurarea de sanatate GROUPAMA MEDIUM ofera o limita de acoperire de 50.000 EUR pentru spitalizare si interventii chirurgicale, acoperind integral costurile unei spitalizari sau ale unei interventii chirurgicale in spita privat in Romania. Suplimentar ofera viitoarelor mamici acoperire pentru maternitate si nastere intr-un spital privat sau intr-o maternitate privata din Romania.

Pachetul de asigurare de sanatate GROUPAMA PREMIUM ofera acoperire nelimitata insa impune anumite limite daca se acceseaza servicii de spitalizare sau interventii chirurgicale in afara retelei medicale Regina Maria. Suplimentar fata de pachetul MEDIUM ofera o limita mai mare de despagubire pentru o nastere in maternitate privata in Romania sau intr-un spital privat.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.