CIGNA – Asigurare internationala de sanatate

Profita acum de cea mai flexibila asigurare de sanatate internationala de la CIGNA GLOBAL prin HDASIG in Romania.

Doar in luna Decembrie 2017 beneficiezi de 30% discount la orice asigurare de sanatate internationala CIGNA incheiata prin HDASIG.

asigurare internationala de sanatate

PRET ASIGURARE

Suplimentar benefciati de 10% reducere pentru plata anuala.
Va oferim inca 10% reducere pentru planurile de familie cu acoperire pentru spitalizare si ambulatoriu pentru 4 persoane.

CIGNA prin HDASIG – suntem alaturi de tine in fiecare moment, oriunde in lume, pentru ca tu sa stai linitit atunci cand ai nevoie de servicii medicale.

Asigurarile de sanatate cu acoperire internatinoala de la CIGNA acopera plata tratamentului la orice clinica din lume in care alegi sa te tratezi:

  • – Spitalizare, interventii chirurgicale, transplant, proteze
  • – CANCER – tratament platit integral
  • – Acoperire pentru maternitate la pachetele GOLD si PLATINUM
  • – Fizioterapie si terapii complementare
  • – Asistenta pentru clienti non-stop 24/7
  • – Peste 1 milion de spitale pe tot Globul

Cigna Global este lider mondial in asigurari internationale de sanatate, cu o experienta de peste 35 de ani si o retea medicala cu peste 1 milion de medici, clinici si spitale private.

Printre cei peste 90 de milioane de clienti se numara oameni din peste 200 de tari si teritorii, inclusiv mari companii sau organizatii internationale, precum Organizatia Natiunilor Unite (ONU).

Cigna este prezenta in Romania cu preoduse specifice nevoilor locale din 2015, HDASIG fiind unul dintre primii brokeri care au oferit clientilor produse de asigurare de sanatate cu acoperire internationala.

HDASIG Asigurari Internationale de Sanatate ofera clientilor cea mai larga gama larga de asigurari private de sanatate cu acoperire internationala, de la asiguratori de talie internationala, oferind totodata si servicii de asistenta si suport pentru administrarea si utilizarea politei de asigurare la cel emai inalte standarde.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare internationala de sanatate ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.