Asigurare de sanatate Vanbreda International

Vanbreda International este o companie de asigurari de sanatate cu sediul central in Antwerp, Belgia care ofera pachete diversificate de asigurare peste granite si asigurari de sanatate pentru expati.

Principala activitate a acestui asigurator a fost de a construi si administra programe de asigurari de sanatate pentru persoane fizice si asigurari de sanatate pentru angajati pentru organizatii interguvernamentale, companii multinationale, corporatii si pentru angajatii si forta lor internationala.

Vanbreda International

Industrie: Asigurari internationale de sanatate
Fondata: 1937
Sediu central: Antwerp, Belgia
Produse:
Asigurare de sanatate internationala
Asigurari de sanatate pentru expati
– Planuri de asigurari pentru angajati
– Asigurare de invaliditate pentru angajati
Asigurare de viata pentru angajati
– Asigurare de viata si accidente
Asigurare pentru angajati
– Asigurare de invaliditate
Numar de angajati: 420 angajati

asigurare vanbreda international
asigurare vanbreda international

Marti 31 August 2010 – Vanbreda International a fost achizitionata de CIGNA.
Vanbreda International si-a schimbat oficial denumirea in Cigna pe data de 2 februarie 2015.

In anul 1930 Jos si Maurice Van Vreda, doi frati din orasul Lier, au pus bazele Bancii J Van Breda & C°. Fratii Van Breda (si prin urmare toate companiile Vanbreda) sunt de origine Flamanda. Cei doi frati nu s-au limitat doar la activitati bancare, au ajuns rapid la concluzia ca brokerajul este intr-un proces de dezvoltare si astfel in 1937 au deschis biroul de asigurari J Van Breda & C°.

Dupa cel de-al doilea razboi mondial, si-au mutat birourile in Frankrijklei din Antwerp si in 1968 noi birouri au fost construite in Plantin si Moretuslei. Vanbreda International isi are originea intr-un spinn-off al birourilor de asigurari J Van Breda & C°. Activitatile desfasurate erau foarte specifice si pentru ca departamentul a crescut rapid, o a doua companie a fost lansata in 1974 – J Van Breda & C° International.

Pe data de 28 aprilie 2003 numele a fost schimbat in “Vanbreda International” si Vanbreda Risk & Benefits”. Aceste companii sunt brokeri independenti, care prin Unibreda Holding, erau in mainile familiilor Lyesen si Van Antwerpen si ofereau epxatilor asigurari de sanatate precum si asigurari de sanatate si asigurari de accidente pentru angajati

Cele doua companii J Van Breda & C° International si Vanbreda Verzekeringsmakelaardij, au mers fiecare pe drumul ei pentru o perioada de aproximativ 10 ani, fiecare dintre ele avand activitati complet separate. In 2004 familiile Lyesen si Van Antwerpen au vandut ultimele actiuni detinute la Banca J Van Breda & C° catre Ackermans & Van Haaren.

Cat costa o asigurare de sanatate pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari internationale de sanatate !

CERE OFERTA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.