Motivele pentru care as alege sa inchei o asigurare BUPA

De ce sa inchei o asigurare BUPA ?

In primul rand pentru ca aceasta asigurare te scuteste de toate cheltuielile majore pe care le-ai putea intampina in cazul unei probleme de sanatate, daca ai incheiat asigurarea din timp.

Bupa este o asigurare internationala de sanatate care acopera o paleta foarte larga de servicii medicale atat pe teritoriul Romaniei cat si in afara granitelor.

Un alt motiv pentru care as alege sa inchei o asigurare BUPA este accesul in orice spital privat sau de stat din lume, atat in tari din Europa (Germania, Anglia, Austria, Israel, Turcia, Olanda) cat si in tari din intreaga lume, putand oferi acoperire chiar si in Statele Unite ale Americii SUA.

asigurare de sanatate BUPA
asigurare de sanatate BUPA

Cu o asigurare BUPA poti apela la orice medic ai nevoie, indiferent de spitalul sau reteaua medicala in care lucreaza acesta. Cu BUPA ai acces la medic generalist, specialist, chiar si la medici cu parteneriate academice sau din centrele de excelenta medicala din intreaga lume.

Cere oferta

Datorita acoperirii pe care pachetul de asigurare de baza BUPA – Core cover – Worlwide Medical Insurance – il ofera in primul rand pentru interventii chirurgicale, spitalizare, tratarea unor afectiuni grave precum un Cancer sau a altor boli cronice aparute dupa incheierea asigurarii BUPA.

Un cetatean roman care locuieste in Romania va plati mai putin pentru o asigurare BUPA comparativ cu un cetatean roman care locuieste in afara Romaniei in tari precum Germania, Olanda, Austria, Anglia, Belgia, etc., deoarece costul unei asigurari BUPA este adaptat tarifelor medicale practicate in acea tara.

Daca detii o asigurare BUPA nu e neaparat necesar sa mai inchei o asigurare de calatorie, deoarece esti acoperit in intreaga lume, chiar si atunci cand iesi in afara ariei de acoperire alese de tine.

Pentru ca daca esti membru BUPA de mai mult de 24 de luni, beneficiezi de acoperire integrala pentru maternitate, nastere si cezariana in orice spital privat sau de stat alegi tu, fie ca e in Romania (Regina Maria, Sanador, Arcadia, Atena, Premiere, Euromaterna, etc.) sau in orice alta tara.

Cat costa o asigurare BUPA ?

Cere oferta

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationale BUPA, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare BUPA. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala Bupa care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.