De ce sa apelezi la un broker de asigurare ?

Brokerul de asigurare este o companie care reprezinta interesul clientului si care te ajuta in primul rand sa evaluezi corect riscurile la care esti expus. In urma evaluarii riscurilor si nevoilor tale iti recomanda produsele de asigurare potrivite obtinand pentru tine oferte de asigurare din partea tuturor companiilor de asigurare.

Brokerul de asigurare va prezinta centralizat ofertele obtinute de la asiguratori, oferte care vor avea acelasi tarif ca si cel pe care un client l-ar obtine direct de la asigurator.

Brokerul poate sa negocieze pentru tine un tarif chiar mai bun decat unul standard pentru anumite produse de asigurare.

broker de asigurare

CERE OFERTA

Daca alegi sa inchei o asigurare prin intermediul unui broker de asigurari, acesta iti poate oferi pe langa obtinerea ofertelor si servicii de consultanta pentru alegerea produsului de asigurare potrivit prn analizarea conditiilor contractuale si clauzelor din contractul de asigurare.

Suplimentar un broker de asigurari va ofera asistenta in rezolvarea daunelor in cazul in care apare o problema, un eveniment asigurat, pentru ca dumneavoastra sa puteti obtine despagubirea in cel mai scurt timp din partea companiei de asigurari.

Ca broker de asigurare va punem la dispozitie ofertele tuturor asiguratorilor locali si a celor internationali cu care colaboram:

[row] [one_half] Allianz Tiriac
Groupama
Uniqa Asigurari
NN Asigurari
Metropolitan Life
Generali Asigurari
Asirom Vienna Insurance Group
Signal Iduna
Omniasig VIG
Mondial Assistance
[/one_half] [one_half] Grawe
BUPA Asigurari (BUPA International)
AXA PPP Asigurari (AXAPPP Healthcare)
CIGNA (CIGNA Global)
LAMP
MediHelp MHP
Generali Global Health GGH
Europ Assistance
April International
Sana Plan Asigurare Sanaplan[/one_half] [/row]

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si un broker de asigurari iti va oferi consultanta pentru alegerea unei asigurari potrivite nevoilor tale !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.