Asigurarea de sanatate, un beneficiu deductibil pentru angajati

Asigurarea de sanatate, un beneficiu deductibil pentru angajati

Companiile care se respecta le ofera angajatilor un pachet de beneficii pe langa salariu pentru a-i motiva si pentru a-i pastra pe termen lung. Unul dintre beneficiile deductibile pentru angajati ar fi o asigurare de sanatate pentru angajati, deductibila in limia a 250 de euro pe an pentru fiecare angajat.

O asigurare deductibila pentru angajati include servicii medicale de baza cum sunt consultatiile medicale, investigatiile medicale si analizele de rutina, insa poate include si investigatii avansate, imagistica avansata, acoperind chiar si costurile unei sptitalizari si ale unei interventii chirurgicale.

asigurari pentru angajati - HDASIG
asigurari pentru angajati – HDASIG

Pachetele de asigurari de sanatate pentru angajati sunt modulare si pot fi construite in functie de specificul companiei, tinand cont de nevoile si de bugetul pe care un angajator il poate aloca pentru un grup de angajati.

Fata de asigurarea privata de sanatate incheiata individual, o asigurare pentru angajati va avea intotdeauna un cost mai scazut datorita faptului ca la o asigurare de sanatate de grup se aplica si un discount pentru un numar mai mare de angajati asigurati.

Fata de un abonament medical, o asigurare de sanatate pentru angajati va oferi acces intr-o retea larga de clinici private la nivel national, chiar si in afara orasului sau judetului de resedinta al angajatului. In cadrul retelei de parteneri medicali se pot regasi clinici private si spitale private precum: Sanador, Regina Maria, Medicover, Ponderas, Atena, Medlife etc.

Asigurarea pentru angajati poate sa ofere acoperire si in afara tarii la munca sau pe perioada deplasarilor in strainatate prin pachetul de “extindere teritoriala” care se poate atasa unei asigurari medicale pentru angajati.

Ca broker de asigurari putem obtine pentru dumneavoastra o oferta comparativa din partea asiguratorilor existenti in Romania precum si din partea partenerilor din strainatate.

asigurare de sanatate pentru angajati” href=”https://hdasig.ro/cere-detalii/asigurare-pentru-angajati”>Cere oferta

Beneficiile de a achizitiona o asigurare pentru angajati prin intermediul unui broker de asigurari de sanatate sunt multiple:

  • – economie din timpul dumneavoastra
  • – obtinerea ofertelor personalizate din partea tuturor asiguratorilor
  • – compararea obiectiva a ofertelor si conditiilor contractuale
  • – negocierea ofertelor cu asiguratorii pentru a raspunde nevoilor
  • – asistenta pentru angajati pe parcursul perioadei asigurate
  • – consultanta si asistenta pentru modificari pe perioada asigurata
  • – asistenta pentru rezolvarea rapida a dosarelor de dauna
  • – instiintarea angajatorului din timp privind scadentele de plata si reinnoirea politei

Iti suntem alaturi daca doresti sa iti configurezi o , sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare pentru angajati.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi de care ai nevoie !

asigurare de sanatate pentru angajati” href=”https://hdasig.ro/cere-detalii/asigurare-pentru-angajati”>Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.