Asigurare Sana Plan – Allianz Tiriac

Asigurarea de sanatate Sana Plan este oferita de Allianz Tiriac companiilor si societatilor care aleg sa le ofere angajatilor o asigurare de sanatate.

Sana Plan este o asigurare de sanatate formata din planul de baza ambulatoriu care acopera partea de consultatii, analize si investigatii medicale, acoperind astfel o arie larga de beneficii.

Asigurarea Sana Plan de la Allianz Tiriac este o asigurare de sanatate pentru angajati pe care o poti oferi angajatilor ca beneficiu deductibil fiscal in limita a 400 de euro pe an pentru fiecare angajat, costul acesteia putand fi si mai mic.

asigurare de sanatate SanaPlan

CERE OFERTA

La pachetul de baza se pot adauga optional planurile de Spitalizare si Interventie chirurgicala, inclusiv pachetul de maternitate care acopera sarcina si nasterea in anumite conditii.

Cu SanaPlan le vei putea oferi angajatilor tai o protectie completa de sanatate printr-un pachet complet de servicii medicale pentru angajati care sa ii motiveze si pe care il poti adapta in functie de nevoile angajatilor din diferite departamente.

Pe langa acoperirile de mai sus la Sana Plan mai poti adauga si Pachetul de Preventie, care le va oferi angajatilor tai posibilitatea de a-si face un control anual si un set anual de analize pentru ca ei sa isi poata pastra starea de sanatate.

Sana Plan, pe langa serviciile medicale oferite angajatilor, te ajuta sa ii motivezi, sa le recunosti meritele, sa le rasplatesti performantele si sa cresti loialitatea in randul angajatilor. Te ajuta astfel sa reduci ambsenteismul de la birou, sa ai angajati motivati si iti scade totodata fluctuatia de personal.

Vrei sa vezi o oferta de asigurare pentru angajati Sana Plan personalizata pentru compania si angajatii tai ?

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.