Un broker de asigurari doar intermediaza sau ofera si consultanta si servicii suplimentare ?

Un broker de asigurari doar intermediaza sau ofera si consultanta si servicii suplimentare ?

In industria asigurarilor de sanatate din Romania exista brokeri care doar intermediaza un contract de asigurare de sanatate cu o companie de asigurari, insa exista si brokeri de asigurari de sanatate de calitate care ofera clientilor servicii de consultanta precum si alte servicii inaintea cumpararii precum si dupa achizitionarea unei asigurari de sanatate.

Daca alegeti sa cumparati o asigurare prin intermediul unui broker de asigurare de sanatate veti beneficia de acelasi tarif ca si in cazul achizitionarii produsului de asigurare de sanatate direct de la compania de asigurari.

broker de asigurare de sanatate
broker de asigurare de sanatate

Avantajul de a alege sa achizitionati o asigurare de sanatate prin hdasig.ro este ca veti beneficia de urmatoarele beneficii:
– Acelasi pret ca si in cazul achizitionarii asigurarii direct de la asigurator
– Oferte transparente de la toti asiguratorii existenti in piata
– Consultanta pentru analizarea ofertelor de asigurari de sanatate
– Asistenta inainte de cumparare pentru intelegerea acoperirilor si conditiilor de asigurare
– Analiza obiectiva a ofertelor si conditiilor contractuale inainte de achizitionarea politei
– Consultanta si Asistenta pentru modificari pe parcursul contractului
– Asistenta in caz de dauna, pentru obtinerea cat mai rapida a despagubirii
– Asistenta pentru stabilirea serviciului de decontare directa intre asigurator si clinica pentru clinicile din afara retelei asiguratorului
– Asistenta pentru rezolvarea rapida a eventualelor situatii neplacute care pot aparea pe parcursul perioadei asigurate

Clientii care doresc sa afle mai multe detalii si informatii inainte de a decide sa cumpere o asigurare de sanatate aleg sa obtina oferta prin intermediul unui broker de asigurari de sanatate deoarece primesc un pret cat mai mic si servicii de consultanta pentru asigurari de sanatate.

Nu doar clientii care doresc sa cumpere o asigurare de sanatate apeleaza la un broker de asigurari de sanatate ci si clientii care doresc sa afle mai multe informatii sau sa incheie un alt tip de asigurare: de calatorie, de locuinta, CASCO, raspundere profesionala, asigurare pentru studii in strainatate, asigurare internationala de sanatate sau o asigurare BUPA in Romania.

Un broker de asigurari de sanatate va construi o oferta doar dupa ce va intelege nevoile dumneavoastra actuale, incercand sa va ofere produsele de asigurare care sa acopere serviciile dorite de client tinand totodata cont de bugetul pe care clientul il are.

In final din partea unui broker de asigurari de sanatate trebuie sa obtineti o asigurare de sanatate de calitate care sa acopere serviciile medicale dorite la un pret decent.

Cat costa o asigurare de sanatate ?
Cere oferta

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate locale sau internationale Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.