Consultanta pentru alegerea asigurarii potrivite

Ca broker de asigurari va oferim consultanta gratuita pentru alegerea produsului de asigurare potrivit care sa va protejeze in fata riscurilor la care sunteti expis ca persoana fizica sau juridica

Clientlii care aleg sa inchei o asigurare prin intemediul nostru ca broker de asigurari beneficiaza gratuit de servicii conexe precum:

  • Acelasi pret ca si in cazul achizitionarii produsului direct de la asigurator
  • Oferte transparente de la toti asiguratorii existenti in piata
  • Analiza obiectiva a ofertelor si conditiilor contractuale inainte de achizitionarea politei
  • Consultanta si Asistenta pentru alegerea asigurarii potrivite
  • Consultanta si Asistenta pentru modificari pe parcursul contractului
  • Asistenta in caz de dauna, pentru obtinerea cat mai rapida a despagubirii
  • Asistenta in stabilirea serviciului de decontare directa intre asigurator si clinica sau spitalul privat in care alegeti sa va tratati (atunci cand se poate)

broker de asigurare de sanatate-min

CERE OFERTA

Atunci cand doresti sa inchei o asigurare iti doresti sa ai la indemana toate ofertele de asigurare ale asiguratorilor existenti pe piata si un expert in domeniu care sa te ajute sa alegi cea mai buna acoperire tinand cont de bugetul tau si de riscurile la care esti expus.

Ca broker de asigurare HDASIG isi propune sa va ofere raspunsuri transparente la intrebarile dumneaovastra si oferte obiective in ceea ce priveste asigurarile de care aveti nevoie.

Ne angajam sa urmarim interesul dumneavoastra ca si client si sa va reprezentam in fata asiguratorului neogiciin dpentru dumneavoastra cele mai bune acoperiri si preturi astfel incat dumneavoastra sa beneficiat in final de cele mai bune oferte.

In ultimii 6 ani ne-am specializat pe produsele de asigurari de sanatate, asigurari internationale de sanatate, asigurare BUPA dar si pe asigurari pentru angajati, asigurari deductibile pentru angajator si asigurari pentru pensii sau renta viagera.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.