Asigurare de sanatate Medihelp

Asigurare de sanatate Medihelp

Una dintre cele mai apreciate asigurari de sanatate este polita de asigurare de sanatate Medihelp. O asigurare de sanatate cu acoperire internationala care iti da posibilitatea sa te tratezi oriunde in Europa, dupa bunul plac.

Polita de asigurare medicala Medihelp iti ofera o suma asigurata de 1,2 milioane de euro. In aceasta limita anuala te poti trata in orice spital privat sau de stat din orice tara din Europa in cazul in care de imbolnavesti.

Costurile de spitalizare, interventiile chirurgicale si tratamentele medicale sunt acoperite integral de aceasta asigurare de sanatate Medihelp, indiferent de valoarea lor.

Pe perioada spitalizarii sunt acoperite atat costurile cu consultatiile specialistilor, ale terapistilor precum si testele de diagnosticare, medicamentele dar si costul asistentelor medicale.

asigurare internationala de sanatate medihelp
asigurare internationala de sanatate Medihelp

Investigatii medicale precum un RMN sau un PET sau un computer tomograf CT sunt de asemenea acoperite integral daca sunt recomandate de un medic. Polita de asigurare Medihelp acopera si tratamentele oncologice, investigatiile si ingrijirile de zi pentru o afectiune grave precum Cancerul.

Cere oferta

Pe parte de ambulatoriu, asigurarea Medihelp ofera o limita de 12.000 euro pentru acoperirea costurilor de consultatii medicale, tratament ambulatoriu de urgenta, medicamente prescrise de medic. Prin intermediul acestei asigurari de sanatate beneficiati de o limita anuala de 1800 de euro pentru fizioterapie, si pana la 2000 euro pentru teste de laborator, raze X, investigarii, imagistica, ecografii, etc.

Principalul beneficiu al unei asigurari de sanatate Medihelp este acela ca ofera beneficii similare cu o asigurare BUPA sau cu alte asigurari internationale, insa tarifele sunt mai mici cu pana la 60-70% din costul unei asigurari BUPA. Asigurarea Medihelp reuseste sa ofere tarife reduse datorita faptului ca este subscrisa prin LAMP in Londra.

In Romania asigurarea de sanatate oferita de Medihelp (LAMP) ofera acces cu decontare directa in reteaua Sanador si Regina Maria, cu toate ca asiguratorul ofera posibilitatea obtinerii acordului de decontare directa si in alte clinici in functie de tratamentul de care aveti nevoie.

Cat te costa o asigurare de sanatate internationala Medihelp cu acoperire in Europa ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationale pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare de sanatate dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea internationala de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare internationala de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.