Obtii cea mai buna asigurare prin brokerul de asigurari de sanatate ?

Daca vrei sa obtii cea mai buna imagine asupra produselor de asigurare existente in piata, atunci cand urmeaza sa cumperi o asigurare, fie ca e o asigurare de sanatate internationala sau locala sau alt tip de asigurare, e indicat sa apelezi la un broker de asigurari.

Un broker de asigurari de calitate iti va pune la dispozitie toate ofertele companiilor de asigurari existente in piata si iti va prezenta intr-un mod obiectiv avantajele si dezavantajele asigurarilor propuse.

Printr-un broker de asigurare vei avea astfel o privire de ansamblu clara asupra acoperirilor oferite de asiguratori, de avantajele oferite de unii dintre ei precum si o privire de ansamblu asupra preturilor.

broker de asigurari de sanatate

CERE OFERTA

Trebuie sa fii atent insa atunci cand alegi brokerul cu care colaborezi deoarece in piata exista si brokeri care iti vor recomanda produsele anumitor asiguratori cu care subscriu volume mai mari in vederea obtinerii unui comision mai consistent.

Un broker obiectiv ar trebui sa urmareasca interesul tau ca si client si ar trebui sa iti recomande produsul care te va proteja cel mai bine si care totodata se va incadra in bugetul stabilit de tine, prezentandu-ti totodata si dezavantajele si excluderile pe care acea asigurare le are.

Noi la HDASIG, ca broker de asigurare, am urmarit intotdeauna interesul clientului atunci cand am recomandat un produs, reusind de fiecare data sa gasim solutia optima de asigurare atat ca acoperiri cat si ca pret, reusind sa satisfacem si cele mai pretentioase cerinte.

Dintre companiile de asigurari cu care colaboram amintim cateva: BUPA, AXAPPP, CIGNA, MEDIHELP, GENERALI, GENERALI GGH, LAMP, ALLIANZ, ALLIANZ TIRIAC, GROUPAMA, ASIROM, OMNIASIG, VIENNA INSURANCE GROUP, SIGNAL IDUNA, MONDIAL ASSITANCE, EUROP ASSISTANCE, CREDIT EUROPE, AEGON, BCR ASIGURARI DE VIATA, METROPOLITAN LIFE, GRAWE, etc.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si un broker de asigurari iti va oferi consultanta pentru alegerea unei asigurari potrivite nevoilor tale !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.