Asigurari de sanatate private cu acoperire internationala

Cauti un broker de asigurari de sanatate private cu acoperire internationala ?

Suntem primul broker de asigurari de sanatate private cu acoperire internationala care pune la dispozitia clientilor cea mai larga paleta de asigurari private de sanatate cu acoperire internationala.

HDASIG compara obiectiv cele mai bune asigurari internationale de sanatate existente pe piata mondiala si selecteaza cele mai potrivite asigurari de sanatate pentru clientii din Romania.

In portofoliul nostru veti gasi planuri de asigurari de sanatate individuale, asigurari de sanatate de familie precum si asigurari de sanatate pentru angajati.

broker de asigurari de sanatate

CERE OFERTA PRIN BROKER

Cand alegi sa inchei o asigurare internationala de sanatate prin HDASIG beneficiezi de urmatoarele servicii:

  • – Tu alegi locul unde te tratezi – orice clinica din lume, din Europa si din Romania
  • – Acoperire cu limite asigurate foarte generoase – peste 2.000.000 euro/an
  • – Structura modulara si flexibila a politei de asigurare – poti configura asigurarea de sanatate in functie de nevoile tale
  • – Tratament pentru CANCER acoperit integral – indiferent de stadiul in care a fost descoperit si de gravitatea diagnosticului se acopera integral tratamentul impotriva cancerului
  • – Acoperire generoasa pentru spitalizari si operatii – orice asigurare privata de sanatate internationala acopera orice tip de interventie chirurgicala planificata sau de urgenta
  • – Decontare directa cu spitalul – asiguratorii platesc contravaloarea serviciilor direct catre spital pentru orice tratament efectuat pe perioada spitalizarii.
  • – Acoperire pe viata – poti prelungi pe viata polita ta de asigurare de sanatate, fara penalizari si fara excluderi in caz de imbolnavire
  • Asigurari de sanatate internationale verificate pe plan international – planurile de asigurari de sanatate oferite au o vechime mai mare de 20 ani pe piata mondiala
  • – Consultanta si asistenta – iti suntem alaturi atat inainte cat si dupa achizitionarea unei asigurari de sanatate pentru ca experienta ta sa fie una lipsita de griji atunci cand te imbolnavesti sau cand ai nevoie de sprijin

Ca broker asigurari de sanatate cu acoperire internationala, pentru persoane fizice sau pentru anagjatii unei companii, iti oferim libertate totala in alegerea clinicii si a medicului dar si increderea ca vei primi cele mai bune servicii medicale fara ca stabilitatea ta financiara sa fie afectata.

Acest tip de asigurare internationala de sanatate iti permite sa efectuezi tratament pentru boli grave cum este cancerul, dar ofera acoperire pentru acte medicale de scurta durata, cum sunt interventiile chirugicale, operatiile, tratamentele, investigatiile medicale si analizele efectuate in ambulatoriu precum si acoperire dentara si tratamente stomatologice.

Iti punem la dispozitie planuri de asigurari de sanatate pentru companii care ofera beneficii suplimentare pentru angajati fata de o asigurare de sanatate privata individuala. Exista asigurari de sanatate speciale pentru aviatori, petrolisti sau marinari.

Lasa-ne datele tale si un broker de asigurari iti va oferi consultanta pentru alegerea unei asigurari potrivite nevoilor tale !

CERE OFERTA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.