Asigurare de sanatate coronavirus in contextul pandemiei COVID-19

mai pot incheia o asigurare de sanatate coronavirus ?

Orice client care nu prezinta simptome de boala poate incheia o asigurare de sanatate pentru coronavirus, acoperirile oferite de produsele de asigurari fiind diferite in functie de pachetul de asigurari ales si de starea dumneavoastra actuala.

Intrucat in aceasta perioada a crescut numarul de solicitari din partea clientilor in vederea incheierii unei asigurari private de sanatate, incercam sa raspundem in cel mai scurt timp fiecarei solicitari primite, revenind catre fiecare dintre dumneavoastra cu informatii cat mai clare privind oferta solicitata.

asigurare de sanatate coronavirus
asigurarea pentru coronavirus

Asadar este posibil si chiar recomandat sa incheiati o asigurare privata in contextul pandemiei actuale, intrucat asigurarea medicala va ofera acces in sistemul privat.

Pot incheia o asigurare de sanatate coronavirus electronic ?

Da, poti incheia electronic asigurarea de sanatate privata de la distanta fara sa te deplasezi.

Am implementat un sistem prin care orice fel de asigurare se poate incheia in aceasta perioada de la distanta, din fata unui calculator sau a unui smart phone, reducand astfel interactiunea umana la minimumul posibil.

Orice client poate solicita incheierea unei asigurari medicale private fara a fi nevoit sa se deplaseze. Tot procesul de obtinere a ofertei, prezentare a beneficiilor si conditiilor contractuale precum si completarea eventualelor documente putandu-se efectua de la distanta, electronic prin intermediul emailului (completarea documentelor putandu-se realiza si in lipsa unei imprimante).

Va stam in continuare la dispozitie pentru orice intrebare sau detaliu in legatura cu o asigurare de sanatate privata.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am construit pentru tine 3 oferte de asigurare privata de sanatate pret

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.