Cardul de sanatate privat cu acces in orice clinica privata

Cardul de sanatate privat iti ofera acces in orice spital privat din Romania precum si in orice clinica privata indiferent de numele acesteia sau de reteaua medicala privata din care face parte.

Iti oferim asigurarea de sanatate privata cu card privat de sanatate care nu te limiteaza la o anumita clinica ci iti permite sa apelezi la orice retea medicala privata din Romania. Amintim cateva clinici private importante si spitale in cadrul carora poti folosi cardul privat de sanatate: MedLife, Regina Maria, Sanador, Medicover, Spitalul Monza, Ponderas, Centrele Ares, si lista nu se termina aici.

Astfel, prin intermediul cardului de sanatate privat vei avea o asigurare de sanatate Medlife, asigurare de sanatate Sanador, asigurare de sanatate Regina Maria, toate prin acelasi card de sanatate cu acoperire in orice retea privata din Romania.

asigurare de sanatate - card privat de sanatate

CERE OFERTA

Cardul privat de sanatate iti ofera decontare directa in limitele pachetului de asigurare ales, contravaloarea serviciilor medicale de care ai nevoie putand fi platita catre tine chiar si in avans in anumite situatii.

Procesul de despagubire este unul simplu si rapid atunci cand te imbolnavesti, astfel incat sa iti poti rezvola problema si sa te faci bine cat mai repede.

Cat costa cardul privat de sanatate ?

Cardul de sanatate privat are un cost de aproximativ 52 euro pe luna si ofera o acoperire complexa, incluzand servicii de ambulatoriu precum si interventii chirurgicale si spitalizare in spital privat.

Ce servicii acopera cardul privat de sanatate?

Serviciile medicale de ambulatoriu acoperite de cardul privat de sanatate pot fi:

  • consultatie generala
  • consultatie de specialitate
  • ecografie
  • radiografie simpla
  • imagistica CT (Computer Tomograf)
  • imagistica RMN (Rezonant Magnetica Nucleara)
  • imagistica CT cu substanta de contrast
  • imagistica RMN cu substanta de contrast

Sistemul public de asigurari de sanatate este subfinantat si nu te poate ajuta suficient deoarece de cele mai multe ori nu are resursele financiare necesare de care tu ai putea avea nevoie ca sa te faci bine.

Vrei sa ai si tu card privat de sanatate?

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.