Cum sa iti alegi asigurarea de sanatate privata care ti se potriveste ? (II)

Cum sa iti alegi asigurarea de sanatate privata care ti se potriveste ? (II)

Cu totii suntem martori la sistemul sanitar public extrem de deficitar, care nu mai reuseste sa acopere intotdeauna nevoile pacientilor. In acest context asigurarea privata de sanatate devine o alegere din ce in ce mai frecventa pentru cei care isi doresc ingrijire medicala si servicii de calitate atat pe teritoriul Romaniei cat si oriunde in lume.

Tocmai de aceea ne-am propus sa analizam pentru tine cele mai importante aspecte pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand te gandesti sa alegi o asigurare de sanatate privata cu acoperire la nivel national sau international:

Continuarea articolului asigurarea de sanatate privata care ti se potriveste” href=”https://hdasig.ro/blog/cum-sa-iti-alegi-asigurarea-de-sanatate-privata-care-ti-se-potriveste-I”>Cum sa iti alegi asigurarea de sanatate privata care ti se potriveste ? (I)” asigurarea de sanatate privata care ti se potriveste” href=”https://hdasig.ro/blog/cum-sa-iti-alegi-asigurarea-de-sanatate-privata-care-ti-se-potriveste-I”><< Click aici pentru a vedea primele 5 sfaturi

6. Asistenta: Este un aspect important sa stii cine iti ofera asistenta in cazul unei imbolnaviri. Este important sa stii pe cine contactezi si cat de rapid ti se va raspunde in cazul unei urgente medicale sau atunci cand vei avea nevoie de asistenta medicala. Dupa achizitionarea unei asigurari de sanatate s-ar putea sa ai nevoie de cineva care sa te ajute sa intermediezi relatia cu spitalele in ceea ce priveste garantarea platilor prin stabilirea serviciului de decontare directa. De asemenea s-ar putea sa ai nevoie de asistenta pentru completarea documentelor medicale pentru rambursarea cheltuielilor deja efectuate in cazul unei urgente medicale. Serviciul de asistenta este util in cazul unei urgente sau atunci cand soliciti sau ai nevoie de servicii de evacuare sau de ambulata aeriana sau terestra.

7. Compania de asigurari: Asiguratorul sau compania de asigurari este cea care se ocupa de despagubirea si plata dosarelor de dauna. Tu ca si client ar trebui sa verifici daca asiguratorul prezinta incredere si siguranta financiara inainte de a incheia o asigurare de sanatate.

asigurare de sanatate
asigurare de sanatate

8. Acoperire adecvata: Este bine sa iei in considerare acest aspect tinand cont de tara de rezidenta, locul de munca sau reglementarile locale privind asigurarea de sanatate publica oferita de statul in care te afli. Daca esti obisnuit sa apelezi la sistemul medical privat, sau daca timpul de asteptare in sistemul public de stat este prea mare, atunci ar fi mai indicat sa beneficiezi de un nivel superior de acoperire, oferit de o asigurare de sanatate privata.

9. Planul de asigurari pentru familie: De cele mai multe ori asiguratii aleg sa adauge membrii familiei pe planul lor de asigurare de sanatate. De aceea este un aspect important de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti sa incheiati o asigurare de santate.

10. Pretul: Unul dintre cele mai importante criterii este pretul. Pretul va fi influentat de asiguratorul ales, de planul de acoperire ales dar si de fransiza acceptata si de frecventa cu care doresti sa platesti asigurarea de sanatate. Pretul va fi cu atat mai mare cu cat asigurarea de sanatate va include un numar mai mare de beneficii si un numar mai mare de persoane sau membrii ai familiei.

Este important sa tinem cont de aceste criterii si sa luam in calcul sfaturile de mai sus atunci cand decidem sa cumparam o asigurare de sanatate privata, deoarece aceste criterii sunt foarte importante si pot face diferenta dintre o asigurare de calitate si o asigurare “nepotrivita” carete va nemultumi pe termen lung.

Mai exista un lucru esential despre care cumparatorul trebuie sa se informeze si anume specializarea companiei si a consultantului prin care alege sa isi incheie o astfel de asigurare de sanatate fie ea nationala sau internationala.

Citeste si articolul precedent asigurarea de sanatate privata care ti se potriveste” href=”https://hdasig.ro/blog/cum-sa-iti-alegi-asigurarea-de-sanatate-privata-care-ti-se-potriveste-I”>Cum sa iti alegi asigurarea de sanatate privata care ti se potriveste ? (I)” asigurarea de sanatate privata care ti se potriveste” href=”https://hdasig.ro/blog/cum-sa-iti-alegi-asigurarea-de-sanatate-privata-care-ti-se-potriveste-I”><< Click aici pentru a vedea primele 5 sfaturi

Cat costa o asigurare de sanatate care iti ofera acces la serviciile medicale private in Romania sau in alta tara din Europa ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari private de sanatate pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa incheie asigurarea de sanatate dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarile de sanatate si asigurare BUPA prin consultantii nostri.

Siguranta si sanatatea ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. +4 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.