De ce sa-mi fac o asigurare internationala de sanatate BUPA?

De ce sa-mi fac o asigurare internationala de sanatate BUPA?

O asigurare de sanatate internationala BUPA, a ajuns in 2014 la un pret accesibil. Nu trebuie sa fii un milionar ca sa-ti permiti o polita de asigurare internationala cum e o asigurare BUPA, Medihelp, sau AXAPPP Healthcare. Exista asigurari internationale de sanatate al caror cost incepe de la 2-3 euro/zi.

Cu o astfel de asigurare internationala de sanatate ai usa deschisa in orice clinica privata din din Europa, inclusiv in cele din Romania. Altfel spus, in cazul unei probleme poti decide sa mergi sa te tratezi oriunde in Europa, fara a fi nevoit sa mai platesti nimic in plus fata de costul asigurarii.

Unii prefera sa aiba acces la consultatii si analize intr-un spital privat cu un abonament medical la un spital privat din Romania. Clientii nostrii care au ales sa renunte la abonamentul medical pe care-l aveau, ajungand la concluzia ca pot avea mult mai multe servicii incluse cu o asigurare internationala de sanatate si ca pot sa se trateze in orice clinica sau spital privat din Romania, unii dintre ei testand si serviciile oferite de clinicile din Anglia, Germania, Austria si Franta.

asigurare de sanatate BUPA
asigurare de sanatate BUPA

Asigurarea de sanatate BUPA iti acopera toate costurile in cazul unei spitalizari, ale unei interventii chirurgicale acoperind pana si extrem de scumpele tratamente pentru Cancer sau alte boli grave, cu conditia ca asigurarea sa fie incheiata inainte de a fi deja bolnav.

Sunt multe persoane in Romania care ar fi uimiti sa afle ca incepand cu 1000 de euro pe an pot avea acces la servicii medicale complete, acoperite de polita de asigurare internationala, in orice clinica din Romania sau din Europa.

Daca ai un abonament medical, poti sa-l sistezi si poti merge in continuare la acelasi furnizor de servicii, poti merge la acelasi doctor din cadrul institutiei medicale la care obisnuiesti sa mergi, polita de asigurare acoperind toate cheltuielile si costurile.

Iar daca e necesar un tratament care nu poate fi efectuat in Romania, din diferite motive, sau la anumite standarde, poti merge in alta tara in Viena, in Germania sau in Anglia.

Aceasta este o mare schimbare fata de cum ne-am obisnuit pana in prezent si am fi bucurosi sa va aratam ce inseamna o asigurare privata de sanatate cu acoperire internationala, ce ofera si cat v-ar costa.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala care ti se potriveste !

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare BUPA ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE BUPA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Comments (16)

Anica Ciobanu

Buna seara am 50 de ani si asi fi interesata de o asigurare de familie(eu+sot) cu acoperire si pe Germania.

Buna ziua, v-am trimis pe email detalii legate de acest tip de asigurare.

Adrian George Costea

Buna. Locuiesc in Germania de 5 ani. Sunt asigurat aici cu asigurare obligatorie. Doresc sa iau o pauza pe o perioada nedeterminata in care sa calatoresc in Europa dar si in Asia si Australia. As dori o oferta de la dvs si v-as ruga sa-mi spuneti ce alte conditii mai trebuie sa indeplinesc pentru a incheia o astfel de asigurare. De asemenea ma intereseaza criteriile de renuntare la asigurare. Multumesc

staicu constantin

Locuiesc in germania si as fi interesat de o oferta de asigurare internationala de care sa beneficieze si sotia mea

iulia

Buna ziua, ma intereseaza si pe mine o asigurare privata de sanatate.Din septembrie voi locui in austria.
Ma intereseaza costuri, conditii de acoperire.
Va multumesc.

FIRU

rog o oferta pentru austria care sa cuprinda toata familia 2 parinti si 1 fata majora

Catalin

Buna ziua, locuiesc in Italia si as dori sa primesc o oferta de asigurare BUPA pentru sotia mea care are 34 de ani si este sanatoasa dar nu are asigurare de sanatate de la stat. Va rog sa imi trimiteti pe mail cat mai repede oferta de asigurare de sanatate BUPA. Daca se poate ma intereseaza si o asigurare BUPA pentru copil in varsta de 2 ani. Va multumesc,
Catalin

HDASIG

Buna ziua, am trimis pe email o oferta de asigurare BUPA pentru sotia dumneavoastra si pentru copil alaturi de cateva materiale suplimentare legate de planurile de asigurare BUPA international. Va stam cu placere la dispozitie cu informatii si detalii suplimentare

puiu claudia

buna ziua , locuesc in Franta m-ar interesa o asigurare medicala privata de sanatate care sa acopera intreaga familie chiar si mama in intreg spatiul european , am o singura problema mama mea sufera de diabet de 20 ani de tip 2 non insulina. Si multa lumea mi-a spus ca nu ar fi posibil deoarece mama sufera de o boala . Este curios pentru ca toti am putea suferi de ceva fara sa stim concret avand in vedere sistemul de sanatate din Romania.

HDASIG

Buna ziua, v-am trimis pe mail informatii suplimentare despre asigurarea de sanatate pentru Franta care ofera acoperire pentru intreaga familie in intreaga Europa. Pentru mama dumneavoastra va ajut sa gasim un raspuns de la asiguratorii internationali pentru a vedea in ce conditii poate fi preluata pe o asigurare de sanatate internationala cu afectiunea pe care o are.

Maxim Puscas

Salut. Traiesc in Germania de 2 luni si as vrea o asigurare. Am nevoie de informatie cu privire la costuri si preocedura. Multumesc.

HDASIG

Buna ziua, v-am trimis pe mail informatiile suplimentare de care este nevoie pentru a va putea construi o oferta personalizata nevoilor si care sa se incadreze in bugetul pe care il aveti alocat pentru acest tip de asigurare de sanatate pentru Germania

havlicek georgeta

locuiesc in austria de trei ani si zece luni si doresc sa-mi fac o asigurare privata de sanatate ,in care sa fie inclus si fratele meu care locuieste in romania .va rog sa-mi spune-ti daca este posibil si cum trebuie procedat si care sunt costurile. va multumesc

HDASIG

V-am trimis pe email informatiile necesare pentru construirea unei oferte de asigurare de sanatate pentru Austria cu acoperire internationala. Il putem include in asigurare si pe fratele dumneavoastra pe aceeasi asigurare de sanatate. Astept un raspuns din partea dumneavoastra pe mail si va stau la dispoziite pentru gasirea unei asigurari internationale de sanatate conform cerintelor dumneavoastra.

stamp friedrich constantin

Locuiesc an germania si as dori o asigurare de sanatate internationala pentru orice problema de sanatate decare sa beneficieze si copilul meu an varsta de 10 ani va multumesc

HDASIG

V-am trimis pe email informatiile solicitate si va stau cu placere la dispozitie pentru a gasi asigurarea de sanatate pentru Germania cu acoperire internationala. V-am atasat si asigurarea internationala pentru copii in oferta trimisa. Va stam cu placere la dispozitie pentru personalizarea ofertei si gasirea planului de sanatate potrivit nevoilor dumneavoastra.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.