Cum e sa ai o asigurare de sanatate ? Foarte bine, cum sa fie ?

Cum e sa ai o asigurare de sanatate ? Foarte bine, cum sa fie ?

Asigurarea privata de sanatate este instrumentul cu ajutorul caruia iti tii cheltuielile medicale neprevazute sub control. A aparut din dorinta pacientilor de a fi tratati cum trebuie, de a putea apela la spitalele private fara a fi obligati sa se limiteze la serviciile oferite de o singura clinica privata.

Din cauza sistemului de sanatate de stat, si a deficientelor acestuia, tot mai multi oameni aleg sa se indrepte spre sistemul privat de sanatate, insa se lovesc de costurile ridicate ale serviciilor medicale cerute de clinicile private.

asigurare de sanatate privata

Aici intervine asigurarea de sanatate. Pentru a putea beneficia de confortul sistemului privat de sanatate la costuri mai mici ai nevoie de o asigurare de sanatate cu acoperire in Romania sau de o asigurare internationala de sanatate cum este asigurarea BUPA. Si totodata pentru a nu fi luat prin surprindere atunci cand nu dispui de banii necesari pentru a merge la medic si a primi tratamentul de care ai nevoie.

O asigurare de sanatate este utila si atunci cand nu ai carte de munca, deoarece te ajuta sa poti primi ingrijiri medicale chiar si daca nu esti asigurat in sistemul de sanatate de stat.

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate !

CERE OFERTA

Asigurarile private de sanatate iti dau acces la medicii specialisti, la un numar nelimitat de investigatii si analize medicale, inclusiv la iinvestigatii de imagistica (ecografii, radiografii, tomografii computerizate, Computer Tomograf, RMN, etc.), spitalizare in rezerve private individuale si interventii chirurgicale acoperite integral, transport de urgenta cu abulanta, vizite la domiciliu, monitorizarea sarcinii, asigurare de calatorie inclusa si acoperire pentru tratamente in strainatate, incluse in anumite planuri de asigurare in anumite conditii.

Toate aceste servicii medicale sunt valabile in intreaga retea de clinici si spitale private partenere ale asiguratorului din tara si din strainatate. Dintre principalele clinici amintim: Spitalul Euroclinic – Regina Maria, Spitalul Sanador, Spitalul Medlife, Hiperclinica Medlife, Spitalul din Bucuresti, primul spital privat la nivel national.

Sanatatea ta e importanta, ai grija de ea. Siguranta inainte de toate !

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare de sanatate.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro
sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate care ti se potriveste !

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am construit pentru tine 3 oferte de asigurare privata de sanatate pret

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.