Asigurare de sanatate privata pentru persoane fizice

Unii clienti ajung sa caute o asigurare de sanatate privata dupa ce se imbolnavesc, nestiind insa ca odata ce te-ai imbolnavit nu vei mai fi acoperit pentru acea boala si nici pentru afectiunile ce pot decurge din ea.

Cand ai ajuns deja in situatia in care te-ai imbolnavit si cauti o asigurare privata de sanatate iti va fi mult mai greu sa obtii o astfel de asigurare.

Sfatul nostru pentru fiecare client este acelasi: “achizitioneaza o asigurare in momentul in care esti sanatos si nu ai o problema de sanatate”, spunem acest lucru deoarece odata ce te-ai imbolnavit este posibil ca asigurarea sa nu te mai acopere, sa te coste mai mult sau daca boala pe care o ai e foarte grava sa devii neasigurabil, adica sa nu mai poti cumpara o asigurare.

asigurare de sanatate privata
asigurare privata de sanatate

Evita sa ajungi in situatia “daca aveam o asigurare…” / “daca stiam dinainte…” / “daca as fi stiut ca acum nu mai pot face o asigurare…”.

Incheie acum o asigurare de sanatate privata pentru a evita situatiile neplacute pe care ti le poate genera o viitoare imbolnavire.

CERE OFERTA

Majoritatea clientilor care nu au mai putut incheia o asigurare privata din cauza unei afectiuni medicale ne-au spus ca si-ar fi dorit sa o incheie din timp, si-ar fi dorit sa o incheie cand erau sanatosi desi la acel moment nu considerau ca se pot imbolnavi si sub nicio forma nu erau constienti ca odata ce s-ar imbolnavi nu ar mai putea incheia asigurarea de sanatate privata.

Cere acum o oferta si vezi cat te-ar putea costa o asigurare de sanatate privata

Vezi ce beneficii iti ofera asigurarea in cazul in care te vei imbolnavi, la ce retele medicale poti apela si la ce medici.

Stiai ca daca detii o asigurare de sanatate internationala premium poti apela oricand la orice medic si la orice spital sau clinica privata din intreaga lume, fara costuri suplimentare ?

Incepe acum demersurile pentru siguranta ta financiara si pentru a detine controlul in cazul unei situatii neprevazute. Noi iti oferim experienta noastra acumulata in mai mult de 10 ani si te ajutam sa identifici planul optim de asigurare de sanatate privata.

Poti face tot ce sta in puterea ta acum pentru a proteja sanatatea ta si a celor dragi tie, insa nu poti influenta neprevazutul. Ia o decizie si fa un pas in directia asta inainte sa ajungi in situatia “daca faceam din timp…”, atunci va fi probabil prea tarziu.

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate !

CERE OFERTA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.