Cat costa o asigurare medicala privata pret 2020

Esti curios sa afli cat costa o asigurare medicala privata pret 2020, ce servicii medicale include si la ce clinici private iti ofera acces o astfel de asigurare ?

Este cunoscut faptul ca in ultimii ani costurile serviciilor medicale oferite de clinicile private din Romania au crescut semnificativ.

Din aceasta cauza un numar din ce in ce mai mare de persoane cauta o cale prin care sa isi reduca costurile in cazul unei imbolnaviri si sa aiba totodata acces la cele mai bune servicii medicale in cazul unei imbolnaviri.

cat costa o asigurare medicala privata pret 2020
cat costa o asigurare medicala privata tarif 2020

Cat costa o asigurare medicala privata pret 2020?

Costul unei asigurari medicale perivate in 2020 incepe de la aproximativ 30-40 de euro / luna pentru o persoana pentru un pachet de baza. O asigurare medicala cu acoperire medie care sa includa atat servicii de ambulatoriu cat si spitalizare are un cost de aproximativ 60-90 de euro / luna pentru o persoana.

Tariful este influnetat de varsta pe care o are persoana care solicita asigurarea precum si de starea actuala de sanatate, de tratamentele pe care pacientul le urmeaza in prezent precum si de istoricul medical al acestuia.

In timp ce unii asiguratori vor accepta in asigurare o persoana cu boli cronice excluzand din acoperire afectiunile existente la momentul incheierii politei, alti asiguratori pot fi mai permisivi preluand in asigurare afectiunea dar aplicand o majorare a tarifului asigurarii in functie de istoricul medical si de gravitatea problemei medicale pe care o are persoana.

S-au majorat costurile pentru asigurari medicale private cu acoperire internationala in 2020 ?

In fiecare an asiguratorii care ofera asigurari medicale private cu acoperire internationala is ajusteaza tarifele in functie de costurile serviciilor medicale practicate de clinicile si spitalele private. Asadar acest lucru s-a intamplat si in 2020, unii asiguratori ajungand sa aplice majorari cuprinse intre 15% si 35% chiar si mai mult in cazul anumitor asigurari private de sanatate.

Tarifele sunt totodata ajustate si ca urmare a cresterii numarului de accesari a serviciilor medicale in sistem privat, inflatia medicala din anumite zone sau tari, fluctuatia cursului valutar, incidenta anumitor afectiuni sau boli si alti factori similari.

asigurare medicala privata pret 2020 vs 2019

Fata de 2019, in 2020 am asistat la o majorare a tarifelor asigurarii medicale private la majoritatea asiguratorilor care ofera acest produs. Majorarile de tarif au fost cuprinse intre 15% si 30% in unele cazuri scumpirile fiind si de peste 35%.

Am observat o crestere semnificativa a tarifelor fata de 2019, pretul pentru o asigurare medicala privata majorandu-se cu aproximativ 25%.

Cu toate acestea ne asteptam ca in perioada urmatoare tarifele pentru o asigurare medicala privata pret 2020 sa se stabilizeze, astfel incat sa nu asistam la majorari semnificative de pret pe finalul acestui an.

E un moment potrivit sa inchei acum o asigurare medicala privata ?

Daca sunteti in cautarea unei asigurari medicale private, va sfatuim sa incheiati o astfel de polita inainte de a va imbolnavi astfel incat sa puteti beneficia pe deplin de serviciile medicale cuprinse in polita de asigurare.

Clinicile private si Spitalele private ofera servicii medicale la standarde europene fiind de cele mai multe ori superioare clinicilor de stat, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca tarifele pentru serviciile medicale in privat sunt foarte mari.

Acest lucru se intampla deoarece incepand in ultimii 3 ani am asistat la o crestere continua a tarifelor serviciilor medicale in sistem privat.

Din aceasta cauza observam o crestere a numarului de solicitari din partea clientilor care doresc sa incheie rapid o asigurare medicala privata pret 2020.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am construit pentru tine 3 oferte de asigurare privata de sanatate pret

PRET ASIGURARE

 

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.