Importanta unei asigurari de sanatate

Importanta unei asigurari de sanatate

asigurare de sanatateAsigurarea de sanatate nu a devenit obligatorie, dar in momentul de fata ofera solutia optima pentru a putea avea grija de sanatatea ta si a familiei tale.

Asigurarile de sanatate in sistem privat in Romania sunt intr-o continua dezvoltare in prezent oferind conditii la standarde europene, rezerve curate si servicii medicale complete.

Acest lucru se intampla deoarece sistemul de sanatate de stat este intr-o situatie financiara dificila in prezent. Tot mai multi romani se indreapta spre sistemul privat de sanatate, spre clinici private unde sunt tratati asa cum isi doresc, deoarece sunt dezamagiti de cum au fost tratati la stat si de conditiile oferite de clinicile de stat.

Clinicile private ofera pacientilor siguranta de a primi tratamentul cel mai bun pentru boala pe care o au, in modul cel mai bun cu putinta. In clinicile private de sanatate nu se sta la coada, nu se intalnesc nici micile atentii pe care unii pacienti le acorda medicilor si clinicile sunt dotate la standarde Europene.

asigurare de sanatate intrebari
asigurare de sanatate intrebari

Dupa cum stiti probabil, cea mai buna solutie, de a obtine un tratament bun in cazul unui accident sau in caz de boala grava (ex. cancerul, leucemia, transplantul, este de a apela la o clinica privata. Problema in acest caz e faptul ca aceste clinici private au niste costuri foarte ridicate.

Aici intervine rolul unei asigurari de sanatate in sistem privat, deoarece o astfel de asigurare de sanatate acopera costurile medicale ale unor posibile consultatii, investigatii si tratament medical intr-o clinica privata. De asemenea o asigurare de sanatate acopera si costurile spitalizarea si tratamentul chiar si costul unei interventii chirurgicale foarte costisitoare. In acest fel asigurarea va acoperi si va returna costurile imense pe care dumneavoastra ar trebui sa le platiti in cazul unei probleme grave de sanatate, a unei interventii chirurgicale sau a unui tratament pentru o boala grava.

Tot mai multe companii de asigurare din Romania, ofera polite de asiguare care preiau sau acopera tratamentele medicale de urgenta sau chiar si tratamentele, spitalizarea si interventiile chirurgicale care se pot efectua doar in strainatate.

Cere oferta

Suntem constienti de faptul ca unii dintre dumneavoastra sunt dezamagiti de sistemul de sanatate de stat si ca nu isi permit tratamente recomandate in alte tari. Pentru ca ne dorim sa venim in sprijinul dumneavoastra, va prezentam cateva dintre ofertele existente astazi pe piata asigurarilor de sanatate din Romania. In functie de complexitatea si de acoperirea pachetului de sanatate oferit, exista asigurari de sanatate ieftine, dar si pachete complexe care ofera tratament in strainatate.

Toti suntem constienti de necesitatea unei asigurari de sanatate, dar in momentul in care ne dorim sa cumparam o asemenea asigurare apar intrebari la care nu avem un raspuns:

– Care este cea mai buna acoperire ?
– La ce companie de asigurari sa apelez ?
– Ce fel de asigurare se potriveste nevoilor mele ?
– Cat costa o asigurare de sanatate ?
– Pot economisi bani prin intermediul unei asigurari ?

Noi suntem aici pentru a va raspunde la aceste intrebari si pentru a va ajuta sa gasiti pachetul potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.