Asigurare medicala privata pret si servicii incluse

Sanatatea este cel mai de pret lucru pe care il avem, insa de cele mai multe ori constientizam acest lucru abia atunci cand ne imbolnavim. Atunci cand te imbolnavesti iti doresti sa te poti trata si sa te vindeci cat mai repede pentru a putea fi din nou sanatos.

Daca alegi sa te tratezi intr-o clinica privata, vei avea acces la servicii medicale de calitate, vei putea accesa cei mai buni medici si vei fi tratat la standarde medicale inalte. Toate acestea vin insa cu un cost, intrucat serviciile medicale oferite de clinicile private din Romania au costuri destul de ridicate pentru cetateanul de rand.

asigurare medicala privata pret
asigurare medicala pret asigurare privata in Romania

Asigurare medicala privata pret in Romania

Cheltuielile medicale neprevazute, generate de o imbolnavire sau de un accident pot fi tinute sub control prin intermediul unei asigurari medicale private de sanatate, principala conditie fiind sa ai deja incheiata o asigurare medicala privata inainte de a te imbolnavi.

Pretul unei asigurari de sanatate in Romania incepe de la aproximativ 30-40 de euro pe luna pentru o persoana de aproximativ 30 de ani. Costul asigurarii de sanatate fiind influentat direct de varsta persoanei, de pachetul de servicii medicale incluse in asigurare dar si de conditiile medicale pe care persoana le are la momentul incheierii politei de asigurare de sanatate. Tariful politei de asigurare medicala privata pret se stabileste individual pentru fiecare asigurat in parte.

O asigurare internationala de sanatate are un cost care incepe de la aproximativ 80-100 de euro lunar pentru o persoana de aproximativ 30 de ani. Serviciile medicale cuprinse in asigurarea de sanatate internationala fiind mult superioare planurilor de asigurari de sanatate cu acoperire in Romania.

Majoritatea serviciilor medicale de care ai nevoie atunci cand te imbolnavesti pot fi acoperite prin asigurarea medicala privata in Romania.

Servicii medicale incluse intr-o asigurare medicala privata pret in Romania:

  • consultatii medic specialist
  • consultatii medic generalist
  • control anual preventiv
  • analize medicale de baza
  • investigatii medicale complexe
  • tratamente cu sau fara internare in spital
  • spitalizare si servicii pe perioada spitalizarii
  • interventii chirurgicale si proceduri chirurgicale
  • spitalizare in sectie ATI
  • interventii chirurgicale minim invazive cu angiograf

Nu doar accesul la servicii medicale in cazul unei imbolnaviri ste important ci si partea de preventie si mentinere a starii de sanatate.

Fiecare dintre noi stim ca mentinerea starii de sanatate este foarte importanta. Pentru a putea face acest lucru este indicat sa facem o data pe an un control preventiv si un set de analize si investigatii medicale de baza. Costul acestor servicii medicale poate fi cuprins si acoperit integral printr-o asigurare medicala privata pret.

In cazul in care doresti sa iti tii si tu cheltuielile medicale neprevazute generate de o imbolnavire sau un accident, te ajutam sa alegi cea mai buna asigurare medicala privata in Romania, pentru ca tu sa poti avea acces in cel mai scurt timp la cele mai bune servicii medicale, la cei mai buni medici fara costuri suplimentare si fara proceduri complicate de accesare a serviciilor medicale.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am construit pentru tine 3 oferte de asigurare privata de sanatate pret

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.