Cat costa o asigurare de sanatate privata pret 2020

Asigurare de sanatate privata pret 2020 vs 2019: Comparativ cu anii trecuti, la finalul anului 2019 majoritatea planurilor de asigurari medicale private din Romania au avut cresteri de pret.

Unii dintre factorii care au o influenta directa asupra pretului unei asigurari de sanatate private sunt urmatorii: cresterea numarului de accesari a serviciilor medicale in Romania in sistem privat, inflatia din Romania, inflatia medicala, majorarea salariului minim, fluctuatia cursului valutar si devalorizarea leului in ultima perioada a anului trecut.

asigurare de sanatate privata pret 2020
pret asigurare medicala privata 2020

In pietele de asigurari internationale de sanatate o crestere anuala de 10% sau 15% este considerata normala, insa in Romania majoritatea asiguratorilor care ofera planuri de asigurari private de sanatate au decis sa pastreze aceleasi tarife mai multi ani la rand fara a tine cont de factorii care influenteaza direct pretul, fara a avea cresteri semnificative de la un an la altul.

Asigurare de sanatate privata pret 2020 vs 2019

Cu toate acestea la finalul anului 2019 s-a observat o crestere semnificativa a tarifelor in randul tuturor asiguratorilor, ajungandu-se astfel ca tariful pentru o asigurare de sanatate privata in 2020 sa se majoreze in unele cazuri cu peste 25% uneori cresterea ajungand chiar la peste 30%.

 

Am observat o crestere semnificativa a tarifelor, pretul pentru o asigurare medicala privata s-a majorat cu peste 25%

 

Ne asteptam ca tarifele planurilor de asigurare de sanatate sa se stabilizeze in 2020, astfel incat sa nu mai existe majorari semnificative pe parcursul acestui an.

In cazul in care sunteti in cautarea unei asigurari medicale private, va incurajam sa achizitionati o astfel de polita inainte de a va imbolnavi pentru a putea beneficia pe deplin de acoperirea oferita de polita de asigurare privata medicala.

Clinicile si spitalele private ofera servicii medicale la standarde superioare spitalelor si clinicilor de stat, tocmai de aceea se observa in piata un numar tot mai mare de solicitari din partea clientilor care doresc sa incheie rapid o asigurare de sanatate privata pret 2020.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am construit pentru tine 3 oferte de asigurare privata de sanatate pret

PRET ASIGURARE

 

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.