Asigurare de sanatate – Interventie chirurgicala in spital privat

Asigurare de sanatate – Interventie chirurgicala in spital privat

V-ati intrebat vreodata are este costul unei interventii chirurgicale intr-un spital privat ?

Costurile neprevazute generate de o interventie chirurgicala efectuata la un spital privat va crea un dezechilibru in bugetul personal sau al familiei daca nu exista un fond de urgenta suficient de consistent la care sa se poata apela, sau o asigurare de sanatate care sa acopere aceste costuri.

Cere oferta

Interventiile chirurgicale dintr-un spital privat sunt efectuate de cei mai buni medici chirurgi, operatiile fiind de la cele mai simple la cele mai complexe.

Orice interventie efectuata in cadrul unui spital privat este adaptata tipului de afectiune, modului si obiceiurilor de viata ale pacientului. Medicii de la privat folosesc cele mai bine materiale avand la dispozitie aparatura de ultima generatie adaptate fiecarui caz in parte.

Toate aceste lucruri insa vin cu un anumit cost.

asigurare de sanatate
asigurare de sanatate

Potrivit tarifelor afisate de catre spitalele private din Romania, costul unei operatii incepe de la 800-1000 de RON si poate urca si pana la 8-10.000 RON in functie de tipul interventiei si de gravitatea situatiei.

Orientarea catre un spital privat este tot mai frecventa in randul populatiei tinere, mai ales in marile orase.
Aceste costuri pot fi acoperite integral de o asigurare privata de sanatate, fara ca dumneavoastra sa mai fiti nevoit sa platiti ceva. Conditia pentru a putea beneficia de acest lucru este ca asigurarea privata de sanatate sa fi fost incheiata inainte de a avea o problema medicala, adica sa incheiati o asigurare de sanatate cat sunteti sanatosi.

Cere oferta

Asiguratul care detine o asigurare privata de sanatate isi plateste costul asigurarii, nefiind nevoit sa plateasca nimic in plus in cazul unei imbolnaviri care necesita spitalizare sau interventii chirurgicale.

Cu o asigurare privata de sanatate aveti acces la o serie de clinici private din Romania sau din strainatate, in functie de asigurarea pe care o alegeti. Sunteti liber sa va alegeti medicul, spitalul in care doriti sa fiti spitalizat fara a fi nevoit sa platiti costul spitalizarii in acel spital. Asigurarea de sanatate va ofera acces la servicii de sanatate la standarde europene, in rezerve private, ingrijite si servicii medicale dintre cele mai bune. Toate beneficiile de mai sus fiind incluse in cadrul unei asigurari private de sanatate.

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.