Campania Asigura-te – asigurari de sanatate

A inceput campania asigura-te cu numarul trei.

In data de 20 iunie, demareaza a 3-a etapa a Campaniei Asigura-te ! Este cea mai ampla campanie de educare si informare in asigurari din Romania. Aceasta campanie se axeaza si pe informarea populatiei legat de asigurare de sanatate. Este realizata de Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor – APPA, UNSAR – Uniuniea Nationala a Societatilor de Asigurare

si Reasigurare, UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, IGPR si ANAT.

Puteti downloada brosura de aici.

In perioada 20 iunie – 20 septembrie se vor distribui in intreaga tara peste 800.000 de pliante informative gratuite. In cadrul brosurii gasiti intr-un format atractiv informatii accesibile si de baza legat de asigurarile auto RCA si CASCO, asigurarea locuintei, asigurare de viata, de sanatate si asigurarile medicale de calatorie.

Brosura va fi distribuita in marile intersectii din Bucuresti si in principalele 20 de orase din tara.

Aceasta campanie se axeaza si pe informarea populatiei legat de asigurarile de sanatate.

asigurare sanatate campanie

Ce acopera o asigurare de sanatate ?

  • interventii chirurgicale
  • investigatii medicale
  • spitalizare
  • consultatii medicale

Cat costa o asigurare privata de sanatate ?

  • In functie de pachetul ales, in functie de acoperiri si complexitate, preturile se situeaza cu aproximatie intre 25 si 400 lei/luna, cele mai sofisticate si complexe pachete oferind acoperire chiar si pentur interventii chirugicale, boli grave, nastere, tratament in strainatate, acces la a doua opinie a unui profesor universitar sau a unui doctor specialist acoperind la cerere chiar si tratamentul stomatologic.

Related Posts

Comments (1)

Daca nu ar trebui sa cotizam si la stat ar fi si mai bine, orice roman si-ar permite o asigurare de 50euro

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.