Asigurare de sanatate Medlife cu acoperire in spitalele private din Romania

Conform unui studiu de piata efectuat de catre Medlife in privinta produselor de asigurare de sanatate Medlife, studiu IMAS realizat la cererea Med-life arata ca aproximativ 70% dintre romani nu si-ar incheia o asigurare privata de sanatate din lipsa banilor dar si a spitalelor private de urgenta.

Potrivit studiului privind asigurarea medicala Medlife, motivele cel mai frecvent invocate pentru neincheierea unei asigurari de sanatate private fiind lipsa banilor si a increderii in unitatile sanitare din Romania. Procentul se schimba substantial in momentul in care au la dispozitie un spital privat in cadrul caruia sa poata accesa servicii medicale private corespunzatoare precum si acces la unitati de primiri urgente.

Astfel o treime dintre cei intrebati s-au declarat interesati sa isi faca o asigurare de sanatate Medlife sau o alta asigurare medicala privata cu acces in clinicile private si spitalele private din Romania.

Cei mai interesati de aceasta optiune sunt tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, rezidentii din orasele medii si mari si persoanele cu studii superioare.

asigurare de sanatate Medlife
asigurari medicale cu decontare Medlife

PRET ASIGURARE

Toti acestia reprezinta un grup tinta care manifesta un interes tot mai crescut pentru incheierea unei asigurari private de sanatate care sa le acopere eventualele cheltuieli medicale neprevazute precum si urgenele medicale.

Prin intermediul HDASIG poti incheia asigurarea privata de sanatate, care sa ofere acces inclusiv in spitalele si clinicile private Medlife, denumitade catre unii clienti si asigurare Medlife.

Asigurare de sanatate Medlife cu acoperire in spitalele private din Romania

Cu aceasta asigurare medicala Medlife, clientul are acces la cele mai bune spitale si clinici private din Romania si chiar din Europa, serviciile medicale incluse fiind suficient de acoperitoare.

Mentionam insa ca nu toate produsele de asigurare private de sanatate care ofera acoperire in cadrul Med life ofera posibilitatea accesarii serviciilor medicale cu decontare directa. Unele asigurari de sanatate oferind acoperire dupa principiul platesti si primesit inapoi banii cheltuiti pe baza unei cereri de despagubire.

Iti suntem alaturi daca esti in cautarea unei polite de asigurare de sanatate Medlife pentru a te ajuta sa alegi produsul potrivit nevoilor tale, tinand cont de bugetul maxim in care doresti sa te incadrezi cu asigurarea privata medicala.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un email prin care sa ne soliciti o oferta si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp. Consultantii nostri au o experienta de peste 10 ani in domeniul asigurarilor medicale si te ajuta sa gasesti produsul de care ai nevoie si care se incadreaza in bugetul pe care doresti sa il aloci unei astfel de asigurari medicale.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am construit pentru tine 3 oferte de asigurare privata de sanatate pret

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.