Asigurarea de sanatate este usa de acces in spitalele private

Asigurarea de sanatate este usa de acces in spitalele private din Romania si din Strainatate.

Tinand cont ca din ce in ce mai multi Romani isi doresc sa poata accesa sericiile oferite de un spital privat, serviciile cuprinse in cadrul unei asigurari de sanatate devin din ce in ce mai cautate.

Desi putini stiu acest lucru, asigurarea de sanatate privata este usa catre orice spital privat din Romania, fara a avea costuri suplimentare. Singura conditie este sa ai asigurarea inainte de a fi nevoit sa o folosesti.

asigurare de sanatate pentru spitalizare3a

Ce inseamna acest lucru ?

Pai este foarte simplu, tot ce trebuie sa faci pentru a putea beneficia de serviciile unui spital privat este sa inchei o asigurare privata de sanatate inainte sa ai un diagnostic pus, sau inainte sa ai anumite simptome. In acest caz asigurarea de sanatate va acoperi toate costurile tale fara ca tu sa fii nevoit sa platesti ceva catre spitalul privat.

Este destul de simplu: Tu iti platesti asigurarea de sanatate an de an si stii exact ce cost are aceasta, poti sa tii acest cost sub control, asigurarea acoperind toate costurile viitoare pe care tu le vei avea in cazul unei imbolnaviri, al unui accident sau in cazul unei interventii chirurgicale sau al unei spitalizari.

Stim ca acest lucru suna bine si de aceea suntem aici pentru tine, pentru a putea gasi solutia potrivita nevoilor tale si care sa se incadreze totodata in bugetul stabilit de tine.

Cere oferta

Sanatatea ta e importanta, ai grija de ea. Siguranta inainte de toate !

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro
sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.