12 motive pentru care sa NU cumperi o asigurare de viata

Bine te-am gasit ! In articolul de astazi iti voi prezenta 12 motive pentru care sa NU cumperi o asigurare de viata.

asigurare de viata
asigurare de viata

Atentie ! Unele dintre motivele de mai jos ti se pot potrivi si tie !

1. Sunt inutile: 90% dintre asigurarile de viata tip CASCO expira fara a despagubi pe cineva. Sunt inutile !

2. Ai economii: Asigurarea de viata nu este o investitie. Daca ai economisit deja destul pentru a-ti suplimenta venitul, spune “pas” asigurarii de viata.

3. Funerarii: Ai facut deja economiile care vor acoperi costurile funerare, ingroparea, datoriile si costurile medicale.

4. Te-am prins ! Asiguratorul pastreaza partea economisita de tine in cadrul asiguratii tale de viata, familia ta primind doar valarea nominala garantata in polita.

5. O matematica diferita: Proiectiile folosite si solutiile prezentate de vanzatorul de asigurari de viata suna bine, sunt garantate, dar nu ti se par reale. N-are nimeni nevoie de astfel de garantii.

6. Economii negative: Din cauza anumitor costuri ale politei de asigurare si datorita duratei scurte, unele polite iti vor da inapoi mai putini bani la inceputul perioadei contractuale daca te razgandesti. Ce mai plan de economisire !

7. Nu primesti nimic inapoi: Este nedrept ca dupa ce primesti o protectie financiara mare, la final sa nu primesti nimic inapoi daca n-ai decedat. Nu merita sa platesti foarte putini bani fara sa primesti ceva inapoi !

8. Daca esti lefter: Asigurarea de viata este pentru a-ti inlocui venitul in cazul unui eveniment, nu pentru a-ti asigura o viata luxoasa.

9. Taxele de succesiune: Te-ai ocupat deja de transferarea proprietatilor catre urmasii tai, minimizand costurile si taxele de succesiune pe care vor trebui sa le suporte mostenitorii tai.

10. Banii in plus nu sunt necesari: Familia ta nu are nevoie in niciun moment de bani in plus in cazul in care tu de maine nu mai existi. In fond s-ar descurca foarte bine si singuri, nu ?

11. Esti nemuritor: Tu si doar tu esti nemuritor. Tie nu ti se va intampla nimic niciodata. De ce ai plati niste bani pentru o protectie de care nu vei avea nevoie niciodata ?

12. Prea multe cheltuieli: O asigurare de viata este doar o cheltuiala in plus. Ai deja destule cheltuieli in bugetul familiei, de ce-ai mai avea inca una in plus ? Mai bine cheltui banii pe lucruri folositoare !

Care este motivul pentru care tu nu ai cumpara o asigurare de viata ?

Suntem alaturi de tine daca te gandesti ca ai totusi nevoie de o asigurare sau daca vrei sa vezi ce inseamna si cat te-ar costa.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de viata care ti se potriveste !

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.