Care sunt principalele avantaje ale unei asigurari de viata ?

Care sunt principalele avantaje ale unei asigurari de viata ?

Siguranta: Siguranta zilei de maine, oferind sprijinul financiar de care ai putea avea nevoie in anumite momente din viata

Protectie suplimentara: Prin intermediul clauzelor de protectie suplimentare, asigurarea ta de viata poate fi construita conform nevoilor tale, sa acopere si riscuri suplimentare: Invaliditate, Boli Grave, Interventii Chirurgicale, Spitalizare, etc.

Garantie: Companiile de asigurari ofera garantii prin intermediul companiilor de reasigurare la care apeleaza, prin intermediul unor calcule prin care preiau riscurile si prin intermediul investitiilor in bonuri de tezaur si in produse cu grad scazut de risc. Companiile ofera siguranta incasarii sumelor garantate in cazul producerii evenimentelor asigurate, sau a capitalului garantat pe care il veti incasa la momentul maturizarii contractului.

asigurare de viata
asigurare de viata

Protectie la inflatie: O asigurare de viata te ajuta sa iti mentii sumele asigurate si garantate adaptate la inflatie, pentru a nu se devaloriza.

Scutire de la plata: Prin atasarea clauzei de exonerare (scutire) de la plata primelor in caz de invaliditate de grad I, II, III, in cazul producerii unei invaliditati, compania de asigurari de viata se angajeaza sa plateasca in locul tau pana la finalul contractului polita ta de asigurare.

Perioada de gratie: Orice asigurare de viata ofera o anumita perioada de gratie, adica o perioada de pana la 30 de zile in care esti acoperit chiar daca nu ai reusit sa platesti polita la scadenta si ai intarziat.

Acoperire internationala: O asigurare de viata poate te poate proteja atat pe teritoriul Romaniei cat si in afara granitelor tarii, oferind acoperire nationala si internationala.

Flexibilitate: Asigurare de viata ofera o anumita flexibilitate cand vorbim de alegerea sumei asigurate, sumele asigurate pe clauzele suplimentare, modalitatile de plata, frecventa de plata, putand fi modificate in functie de nevoile persoanei asigurate sau ale contractantului.

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de viata pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurarea de viata prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de viata potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.