Siteurile companiei VIG au fost reconstruite pentru a avea o prezenta web unitara

Siteurile companiei VIG au fost reconstruite pentru a avea o prezenta web unitara

Companiile Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de viata, companii de asigurari care fac parte din grupul VIG – Vienna Insurance Group au de curand o prezenta web unitara. Ele beneficiaza incepand cu luna martie de site-uri uniformizate, avand un design si o identitate vizuala similara. Procesul a demarat inca din toamna anului trecut, cand in luna noiembrie 2013 a fost finalizat noul site al BCR Asigurari de viata. Ultima companie care a primit un nou format pentru site-ul web a fost Asirom, in luna martie 2014.

“Am urmarit, in principal, doua obiective. Primul pune accent pe infrastructura si pe faptul ca aceasta trebuie uniformizata. De altfel, una dintre sarcinile noastre principale este de a stabili anumite standarde si de a uniformiza activitatile in companiile noastre. Cel de-al doiela obiectiv a fost de a avea o abordare comuna: sa cream, pentru clienti, o imagine clara si unitara a business-ului nostru”, a declarat Rainer Franke, Chief Information Officer, VIG Management Service – compania care a gestionat acest proces.

“Unul dintre obiectivele noastre a fost sa asezam informatia in acelasi format, mentinand totodata specificul fiecarei companii”, a completat Lorena Florescu, Project Manager, VIG MS.

Regasiti mai jos imaginile cu noua prezenta web a celor 3 companii:

Asirom

Asirom - Vienna Insurance Group - VIG
Asirom – Vienna Insurance Group – VIG
best place to get a cash advance

Omniasig

Omniasig - Vienna Insurance Group
Omniasig – Vienna Insurance Group

BCR Asigurari de viata

BCR Asigurari de viata - Vienna Insurance Group
BCR Asigurari de viata – Vienna Insurance Group

Cititi intreg articolul pe: www.1asig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.