Romanii se trateaza la privat

Romanii se trateaza la privat

Din ce in ce mai multi romani merg sa se trateze in clinicile si spitalele private. Sistemul de sanatate privat s-a dezvoltat in ultimii ani, concurenta de pe piata ducand la o scadere a preturilor. Totodata suntem martori la degradarea sistemului medical de stat.

Conform unui studiu efectuat de MEDIBUS, 80% dintre romani au apelat la serviciul de sanatate privat in anul 2012. Comparativ cu anul 2009, cand doar 57% din cei intervievati au declarat atunci ca au apelat la servicii medicale private.

asigurare de sanatate
Romanii se trateaza la privat

Motivele principale pentru care s-a intamplat acest lucru este faptul ca sistemul de stat are dificultati financiare, este intr-o stare precara, profesionalismul si amabilitatea personalului lasa de dorit, dotarea tehnica slaba a clinicilor si spitalelor private si dezvoltarea continua a serviciilor private in paralel.

31,8% din cei intervievati din Bucuresti au apelat la o clinica medicala privata. In provincie 27,7% din persoane au declarat ca au mers atat la o clinica medicala cat si la un cabinet medical sau laborator de analize privat.

Serviciile oferite de o asigurare de sanatate includ servicii medicale in clinici private, cu costuri reduse fata de cele practicate direct de spitalele private. Aceasta reducere este binevenita asiguratilor, ei putand beneficia de servicii acoperitoare cu conditia sa incheie o asigurare privata de sanatate inainte de a suferi de o boala cronica.

Tot mai multe persoane solicita informatii despre ce poate oferi o asigurare de sanatate si care sunt costurile unui astfel de produs.

Este important de stiut ca o asigurare de sanatate pentru familie poate aduce reduceri suplimentare fata de o asigurare de sanatate individuala.

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate care ti se potriveste !

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.