De ce ai avea nevoie de o asigurare de viata ?

De ce-as avea nevoie de o asigurare de viata ?

– Daca mor, de ce-as mai avea nevoie de bani ?
– Intradevar, daca tu mori, nu vei mai avea nevoie de bani, insa familia ta va avea nevoie mai ales daca tu erai principala sursa de venit a familiei!

Sa inchei o asigurare de viata inseamna sa le oferi celor dragi promisiunea ca orice s-ar intampla cu tine ei vor avea parte de o viata decenta si isi vor pastra standardul de viata. Asigurarea de viata ii ofera familiei si persoanelor importante din viata ta un venit constant in urma decesului tau, pe o perioada de timp aleasa de tine.

asigurare de viata
asigurare de viata

Este deseori numita si asigurare de moarte sau asigurare de deces, tocmai pentru ca acesta este principalul eveniment pentru care ofera protectie.

De obicei aceasta asigurare nu o inchei pentru tine, deoarece despagubirea in cazul unui deces, va fi facuta catre un beneficiar (o persoana desemnata de tine), de obicei familia ta.
Exista si asigurari de viata care iti pot oferi pe langa protectia in caz de deces si alte clauze de protectie. Dintre acestea cele mai intalnite sunt:
– Asigurarea in caz de invaliditate
– Asigurarea in cazul unei boli grave (cancer, accident vascular cerebral, infarct, operatie pe cord deschis, scleroza multipla, si altele)
– Asigurarea in cazul unei interventii chirurgicale
– Asigurarea in cazul unei spitalizari

O asigurare de deces poate deveni in acest fel un instrument complex de protectie nu doar a celor dragi cat si a persoanei a carei viata o asigura, oferindu-i protectie financiara in cazul evenimentelor neprevazute si nedorite.

Exista in viata ta persoane importante pe care ai dori sa le protejezi in cazul in care tu ai pati ceva ?

In cazul in care vrei sa vezi care este costul unei asigurari de viata si ce inseamna, iti stam la dispozitie prin consultantii nostrii cu experienta in domeniu care iti pot oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro
sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de viata care ti se potriveste !

Click aici pentru ofera personalizata !

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.